i am pytanie co to możne być? czy radio samochodowe czy auto alarm albo immobiliser rozładowują aku, prosze o pomoc i np jak ta usterke w golfie znalezc, z gory wielkie dzięki aha przed tym auto bylo rozbieranie do malowania, lampy, kierunki tez wlaczniki szyb i głośniki....Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
[Vw Golf mk3]rozladowuje akumulator
Witam wszystkich, mam problem kilka dni temu włożyłem do mojego golfa mk3 1.8abs 94r naładowany aku i na drugi dzień ciężko kręcił, nie chciał zapalić
i am pytanie co to możne być? czy radio samochodowe czy auto alarm albo immobiliser rozładowują aku, prosze o pomoc i np jak ta usterke w golfie znalezc, z gory wielkie dzięki aha przed tym auto bylo rozbieranie do malowania, lampy, kierunki tez wlaczniki szyb i głośniki....
i am pytanie co to możne być? czy radio samochodowe czy auto alarm albo immobiliser rozładowują aku, prosze o pomoc i np jak ta usterke w golfie znalezc, z gory wielkie dzięki aha przed tym auto bylo rozbieranie do malowania, lampy, kierunki tez wlaczniki szyb i głośniki....- sk8frantic
- Berbeć
Każda opcja jest możliwa jakbyś miał miernik poboru prądu to łatwiej byłoby dojść, radio masz podłączone na stale czy pod stacyjkę?
moj bolid moj-golf/biale-mk3-variant-t32786.html
-

bialy 97 - Gaduła
Elektrykiem nie jestem ale opisze jaki miałem kiedyś problem, podłączyłem nowe radio na stale tzn mogło działać bez kluczyka w stacyjce,samochód stal około 3 dni i okazało się ze mam wyładowany akumulator. Przyjechał znajomy elektryk sprawdził i okazało się ze radio cały czas bierze prąd , podłączyłem radio pod fabryczna instalacje idąca przez stacyjkę i jest już ok. Więcej nie pomogę.
moj bolid moj-golf/biale-mk3-variant-t32786.html
-

bialy 97 - Gaduła
sk8frantic, kolego pewnie już aku dożył swojej starości i nie pomioże nawet ładowanie go tak jak piszeradomiak,
-

krysek0309 - Badacz tematu
• Strona 1 z 1