Witam
Dziś zauważyłem że w lewym błotniku są doprowadzone przewody a ich końce zaizolowane.
Do czego one mogą być? Jest to podwójny przewód (dwie żyły razem zgrzane) w grubszej izolacji niż standardowa, jedna żyła jest czarna a druga czarna z białym paskiem lub dwoma paskami białym i niebieskim( mała różnica między niebieskim a czarnym) i napięcie na nim nie występuje. Z tego co zauważyłem to idzie w okolice stacyjki choć nie koniecznie.
Czy to jest oryginalna instalacja czy może dokładana? Pytam dlatego że nie chce mi się wszystkiego rozbierać aby go dokładnie zlokalizować.
Aha i jeszcze jedno
Czy mk3 miały anteny wysuwane?
Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
tak nie wiem czy koniecznie wysuwane ale ja mam np antene w lewym blotniku u ona chyba wysuwana kiedys
tak czy siak to powinny byc kable od anteny
tak czy siak to powinny byc kable od antenyAktualnie posiadam golfa III 1.9 TD umierajacego na ruda ospe i to >>> pozostale/chrysler-voyager-jaszczur-t77315.html a miałem tez audi 80 b4, byl tez golf III 1.8 GT i golf III kombi i vento.
-

trojeczkaGT - Members
- Rocznik: 1995
- Silnik: 2000
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 3-drzwiowe
trojeczkaGT napisał(a):tak nie wiem czy koniecznie wysuwane ale ja mam np antene w lewym blotniku u ona chyba wysuwana kiedystak czy siak to powinny byc kable od anteny
Tak samo mysle, innej opcji nie ma, chyba ze poprzedni cos kombinowal wlasciciel, wiadomo co ludzie potrafia

R.I.P Mystic B. [*]
-

BartheZz_3 - Members
- Rocznik: 95
- Silnik: 1Z
- Paliwo: ON
- Nadwozie: kombi
-

BartheZz_3 - Members
- Rocznik: 95
- Silnik: 1Z
- Paliwo: ON
- Nadwozie: kombi
może kiedyś była automatyczna tylko się zepsuła i jest teraz oryginalna, i od tego te kable, zobaczy czy po włączeniu radia pojawia sie napięcie
Moje byłe MK3 VR6
moj-golf/vr6-by-pijey88-t4392.html
moj-golf/vr6-by-pijey88-t4392.html-

PiJey88 - Administrator
- Rocznik: 1996
- Silnik: 2.8 VR6 AAA
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 5-drzwiowe
• Strona 1 z 1