Witam wszystkich na forum mam taki problem kupiłem golfa z podgrzewanymi fotelami no ale brakuje 1 przekaźnika nr. 59 gdzie go mogę dostać bo szukam i nic nie mogę znaleźć
z góry dzięki za informacje
Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
Re: Przekaźnik
Damik napisał(a):Witam wszystkich na forum mam taki problem kupiłem golfa z podgrzewanymi fotelami no ale brakuje 1 przekaźnika nr. 59 gdzie go mogę dostać bo szukam i nic nie mogę znaleźć
z góry dzięki za informacje
Jest to rarytas i bedzie bardzo ciezko bo nikt ci nie rozkompletuje zestawu
napisz do kolegi Hanssa no i temat w dziale Kupie-

K@mil - POMOCNIK

rarytas. Dostępny ale masakrycznie drogi http://motoallegro.pl/listing.php/searc ... &country=1
- pablomed
- Members
pablomed napisał(a):rarytas. Dostępny ale masakrycznie drogi http://motoallegro.pl/listing.php/searc ... &country=1
Dokładnie... ja też kiedyś szukałem. Zajęło mi to kilka miesięcy ale udało mi się wyrwać za w mirę rozsądną cenę przekaźniki z wiązkami.
A tak na marginesie to w czasie poszukiwań odwiedziłem też ASO VW, za jeden przekaźnik krzyknęli mi około 250 zł...
-

Snejk18 - Fanatyk
chłopaki taki przekaznik to by zrobił kazdy elektronik:) a nawet inaczej to rozwiazał i nie za 150 zł a za połowe tego;)
- kamyk212121
- Badacz tematu
Damik, to nie jest sam przekaźnik , zawiera układ sterujący uruchamiający grzałki zależnie od wskazań czujnika temperatury w fotelu, i ustawienia potencjometru włącznika. Na pewno nie jest to nic skomplikowanego dla każdego elektronika, tylko trzeba takiego amatora chętnego znaleźć a to może nie być proste. Na razie możesz podpięć zwykły przekaźnik samochodowy i używać grzałek na zasadzie włącz/wyłącz wlącznikiem, bez automatycznej regulacji
- pablomed
- Members
• Strona 1 z 1