Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
programowanie piota typy scyzoryk oryginalny vw
witam ostatnio wpadl mi w rece kluczyk scyzoryk ze skody z trzem przyciskami otwieranie otwarcie bagaznika i zamkniecie. i moje pytanie jest takie czy da sie go zaprogramowac do oryginalnego centralnego zamka z pilotem do golfa iii
-

bubus1993 - Czytacz
W oryginale (i to była raczej rzadkość) były montowane sterowniki na podczerwień a scyzoryk idzie po radiu. Jeżeli masz dokładane sterowanie z pilota to musiałbyś się dowiedzieć na jakiej częstotliwości pracuje Twoje sterowanie i na jakiej częstotliwości pracuje scyzoryk ze Skody. Jeżeli na takich samych wtedy trzeba się zaopatrzyć w jakąś instrukcję obsługi do Twojej centralki i dowiedzieć się jaka jest procedura kodowania nowych pilotów. Wydaje mi się że prostszym rozwiązaniem jest zakup jakiegoś sterowania które w zestawie ma scyzoryk (zazwyczaj są to badziewnie wykonane piloty i ludzie narzekają że się rozlatują). Oryginał z Golfa czy Skody by pewnie się nie rozleciał, ale opisałem Ci wcześniej co by trzeba było zrobić żeby go dopasować. Kombinuj Powodzeniabubus1993 napisał(a):oryginalnego centralnego zamka z pilotem do golfa iii
-

adams - Gaduła
- Rocznik: 1994
- Silnik: ABU
- Paliwo: PB+LPG
- Nadwozie: 5-drzwiowe
• Strona 1 z 1