Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
Problemy z zapalaniem
Witam mam taki oto problem w moi golfie 1.4 gdy jechałem nic się nie działo wszystko w porządku zgasiłem go dosłownie na minute i nie chciał zapalić a czas na zegarku sie wyzerowal tak jakby na chwile rozłączył sie akumulator ale podpiecia sprawdzilem i nic to samo. Dodam jeszcze ze z popychu odpalił od razu a gdy zgasiłem to samo. help!
-

merwi - Czytacz
-

Karol B. - Members
-

Karol B. - Members
Kable są grube a klemy wyczyszczone. Sadze ze rzeczywiscie moze to byc wina szczotek
Jutro sie wyjasnij to napisze mam nadzieje ze koszty nie beda duze
[ Dodano: 2011-04-17, 21:58 ]
Jest nadzieja. Znajomy powiedział ze gdy tak miał w swojej renuwce to miał uszkodzoną masę jestem wiec na etapie szukania wadliwego kabla
Gdyby ktoś miał schematy instalacji elektrycznej to byłbym wdzięczny.
[ Dodano: 2011-04-23, 19:16 ]
Jest nowy problem kupiłem nowy akumulator i na nim kręci normalnie ale nie zawsze zapala nie wiem czego moze byc to przyczyna. Mechanik mówi że to coś z elektryką bo mechanicznie jest wpełni sprawny.
Jutro sie wyjasnij to napisze mam nadzieje ze koszty nie beda duze
[ Dodano: 2011-04-17, 21:58 ]
Jest nadzieja. Znajomy powiedział ze gdy tak miał w swojej renuwce to miał uszkodzoną masę jestem wiec na etapie szukania wadliwego kabla
Gdyby ktoś miał schematy instalacji elektrycznej to byłbym wdzięczny.
[ Dodano: 2011-04-23, 19:16 ]
Jest nowy problem kupiłem nowy akumulator i na nim kręci normalnie ale nie zawsze zapala nie wiem czego moze byc to przyczyna. Mechanik mówi że to coś z elektryką bo mechanicznie jest wpełni sprawny.
-

merwi - Czytacz
• Strona 1 z 1