Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
problem ze światłami po kolizji z sarną
Witam,panowie otóż jestem po za granicami naszego kraju swoim goferem i miałem lekką kolizje z sarną lampa zbita,więc pojechałem na szrot kupiłem lampy na żarówki H4 bo niestety innych nie było,więc mowie nie będą przeszkadzać byle dobrze świeciły,stare lampy miałem FK na h7+h7 więc założyłem owe lampki na h4 i na długich świecą oba włókna i teraz czy można to przerobić,dodam że zworki nie ma w skrzynce,rok golfa to 1996 w wersji GT special.orginalne lampy były na podwójnym szkle bodajże h1+h1,przekopałem już neta i nic nie znalazłem 

- lisek666
- Czytacz
pozostajezmiana skrzynki bo inaczej nic nie zrobisz reszta jest w skrzynce
ewentualnie kombinacja z dodatkowymi przekaznikami co by rozłączały drugi obwód jak pierwszy działa i odwrotnie
ewentualnie kombinacja z dodatkowymi przekaznikami co by rozłączały drugi obwód jak pierwszy działa i odwrotnie
Polska wersja programu MACH3 cnc---- Makra do palników ,magazynków, THC, OHC---- EKRANY dla firm i producentów maszyn ---- budowa sprzedaż maszyn Plazmy, Elektrodrążarki, Frezarki ,Tokarki, Gietarki, inne maszyny
-

k-m-r1 - Weteran
• Strona 1 z 1