Problem z szyberdachem :((

Wszystkie informacje o instalacji elektrycznej

Moderator: Moderator

Problem z szyberdachem :((

Postprzez KamilGTI2095 » 24 gru 2017, o 16:39

Witam, mam problem z elektrycznym szyberdachem w MK3 a mianowicie gdy naciskam przycisk do otwierania to się otwiera i wszystko chodzi ok ale na środku jest przycisk (taki okrągły) i jest on od domykania, który zamiast domykać szyberdach to go uchyla tak jak pierwszy przycisk od strony szyby. W czym może być problem ? Przełącznik ?
VW 2.0 GTI ADY i nic dodać nic ująć... :-P
Avatar użytkownika
KamilGTI2095
Berbeć
 
Posty: 4
Dołączył(a): 12 lis 2017, o 21:38
Rocznik: 1995
Silnik: 2.0 ADY
Paliwo: PB+LPG
Nadwozie: 5-drzwiowe

Problem z szyberdachem :((

 

Re: Problem z szyberdachem :((

Postprzez Misiek1994 » 3 sty 2018, o 17:55

Czekaj czekaj :D Jeden jest do otwierania, środkowy do góry podnosi, a trzeci zamyka :D Więc co Ci domyka?:D
Avatar użytkownika
Misiek1994
Badacz tematu
 
Posty: 352
Dołączył(a): 28 lis 2012, o 21:54
Lokalizacja: Przemyśl/Torki
Rocznik: 1992
Silnik: 1.4 ABD
Paliwo: PB
Nadwozie: 3-drzwiowe

Re: Problem z szyberdachem :((

Postprzez gello1 » 3 sty 2018, o 21:35

Pierwszy Trzymasz to uchyla i odsuwa dach całkowicie.
Okrągły tylko uchyla.
A ostatni zamyka.
Avatar użytkownika
gello1
Gaduła
 
Posty: 723
Dołączył(a): 31 sie 2009, o 15:51
Lokalizacja: LKS

Re: Problem z szyberdachem :((

Postprzez KamilGTI2095 » 7 sty 2018, o 10:47

Tak soryy, mój błąd u mnie wygląda to tak że ten pierwszy co powinien zamykać szyberdach to go uchyla tak jak ten okrągły do uchylania :kwasny: no i mam centralny zamek z pilota i jak zamknę samochód to zamiast zamykać szyberdach to się trochę uchyla. To wina przełącznika :?:
IMG_20180107_094055.jpg
Nie masz wystarczających uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.
VW 2.0 GTI ADY i nic dodać nic ująć... :-P
Avatar użytkownika
KamilGTI2095
Berbeć
 
Posty: 4
Dołączył(a): 12 lis 2017, o 21:38
Rocznik: 1995
Silnik: 2.0 ADY
Paliwo: PB+LPG
Nadwozie: 5-drzwiowe

Re: Problem z szyberdachem :((

Postprzez Misiek1994 » 8 sty 2018, o 12:03

Hmmm... bardzo prawdopodobne :D jakbys miał na podmianke uzywke to by rozwiązało pytanie :D
Avatar użytkownika
Misiek1994
Badacz tematu
 
Posty: 352
Dołączył(a): 28 lis 2012, o 21:54
Lokalizacja: Przemyśl/Torki
Rocznik: 1992
Silnik: 1.4 ABD
Paliwo: PB
Nadwozie: 3-drzwiowe





Powrót do Elektryka

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 12 gości