i musiałem kupić nową lampę na szrocie.I tu pojawił się problem. W lampie którą kupiłem była wpinka z uciętymi 3 kablami do regulacji świateł: żółta, niebiesko-czerwona i brązowo-niebieska. Ja u siebie mam wtykę dwupinową z kablami koloru czarnego i brązowego. które kable połączyć ażeby regulacja działąła. Z góry dzięki i pozdroModerator: Moderator
• Strona 1 z 1
problem z regulacją świateł
Witam.Miałem niedawno stłuczke
i musiałem kupić nową lampę na szrocie.I tu pojawił się problem. W lampie którą kupiłem była wpinka z uciętymi 3 kablami do regulacji świateł: żółta, niebiesko-czerwona i brązowo-niebieska. Ja u siebie mam wtykę dwupinową z kablami koloru czarnego i brązowego. które kable połączyć ażeby regulacja działąła. Z góry dzięki i pozdro
i musiałem kupić nową lampę na szrocie.I tu pojawił się problem. W lampie którą kupiłem była wpinka z uciętymi 3 kablami do regulacji świateł: żółta, niebiesko-czerwona i brązowo-niebieska. Ja u siebie mam wtykę dwupinową z kablami koloru czarnego i brązowego. które kable połączyć ażeby regulacja działąła. Z góry dzięki i pozdro- silspaw
- Badacz tematu
brązowo-niebieska to na pewno masa więc jeden biegun już masz. Ja obstawiałbym niebiesko-czerwony. Zawsze możesz pokombinować z kablami i sprawdzić które będą działać 

Wąsko i wysoko... Na przekór stereotypom 

-

RAQnio_V - Badacz tematu
• Strona 1 z 1