Witam! w moim mk3 lampy swiecą za nisko.Regulacja elektryczna działa,ale i tak jest za nisko.Slyszalem ze sa dwie śruby do reguacji manualnej,
ale w moich lampach nie ma tych sub.Lampy nie są firmy hella.co radzicie?
Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
problem z regulacja lamp
Audi S8 D2
Golf mk3 GTI 8v
Suzuki GSXR
Vw Polo 86cf2
Golf mk3 GTI 8v
Suzuki GSXR
Vw Polo 86cf2
-

miniekzgr - Czytacz
-

BartheZz_3 - Members
- Rocznik: 95
- Silnik: 1Z
- Paliwo: ON
- Nadwozie: kombi
Mi brali 10 zl bo nie wiedzieli jak i kombinowali a najlepsze ze ja znalazlem im klucz u wuja mojego (poprzedni mkIII lampy Angel Eyes):P
[ Dodano: 2011-07-12, 13:53 ]
Dobra nie na temat sie robi:)
Bynajmniej najlatwiej jechac na diagnostyke:D
[ Dodano: 2011-07-12, 13:53 ]
Dobra nie na temat sie robi:)
Bynajmniej najlatwiej jechac na diagnostyke:D
-

BartheZz_3 - Members
- Rocznik: 95
- Silnik: 1Z
- Paliwo: ON
- Nadwozie: kombi
miniekzgr, zanim zaczniesz regulować pokrętłami ustaw elektrycznie jak najwyżej. Teraz ustaw pokrętłami optymalnie dla obciążenia jedną osobą ( ściana 5 m przed autem na prostej powierzchni, granica światło cień ma być 5 cm poniżej zmierzonej wysokości od ziemi do środka lampy.) Potem jakiekolwiek obciążenia auta z tyłu powoduje podniesienie strumienia światła, i to korygujesz już elektrycznie w czasie jazdy. Jazda z czymś takim na diagnostykę to dla mnie niepojęte 

- pablomed
- Members
Golf 3 Lampy h4 problem z ustawieniem
Witam mam problem z ustawieniem swiateł w moim mk3 rocznik 1992 , lampy z zarowkami h4 , nie moge ustawic wysokosci swiatla prawego , nie działa regulacja ( te pokretło z przodu , pokrętło w samochodzie działa ale mam mozliwosc tylko obnizenia swiateł gdyz jest ustawione na 0 , jedno swiatło mam dobrze ustawionie drugie nie mozna było , jest jakis sposób na ustaiwnie takiego swiatła , bez kupowania nowej lampy??
- szczupakoff
- Berbeć
• Strona 1 z 1