Z góry dzięki za odpowiedź.Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
Problem z prawą el.szybą
Witam ostanio zakupiłęm golfa 3 i mam taki problem ponieważ szyba od strony kierowny po wciśnięciu guzika opuszcza się jakieś 4cm i się zacina i nic jedyne co to można ją zamknąć spowrotem. Co może być tego przyczyną ?
Z góry dzięki za odpowiedź.
Z góry dzięki za odpowiedź.-

UgaBuga - Berbeć
Re: Problem z prawą el.szybą
, linka wywalona z nawijacza na silniku?zerwane ktores z kolek prowadnicy linki?brudne prowadnice szyby,,,,jak chrobocze to raczej cos z linką, jesli tylko sie zatrzymuje szyba bez dzwiekow dodatkowych to prowadnice, zdejmij boczek odklej wygluszenie o popatrz wtedy co sie dzieje...lub elektryka ale mniej prawdopodobne...UgaBuga napisał(a):Witam ostanio zakupiłęm golfa 3 i mam taki problem ponieważ szyba od strony kierowny po wciśnięciu guzika opuszcza się jakieś 4cm i się zacina i nic jedyne co to można ją zamknąć spowrotem. Co może być tego przyczyną ?Z góry dzięki za odpowiedź.
zapraszam na VARIANT YACHTOWY STORY moj-golf/usa-variant-yachtowy-story-t41787.html
- variant yacht
- Badacz tematu
bo musisz kupić cały mechanizm - zamiennik który jest sprzedawany bez silnika. Naprawa samej potarganej linki jest opcją możliwą dla mających czas. Silnik blokuje się z powodu potyraganej linki nie ma siły uciągnąć
- pablomed
- Members
zgodzę się z kolegami miałem tak samo - najpierw poszły ślizgi
naprawiłem a potem za parę dni wyszła linka - lepiej kupić cały mechanizm bez silnika niż się bawić
nie było u mnie słuchać szurania linki
a i kolego nasmaruj również nowe prowadnice
naprawiłem a potem za parę dni wyszła linka - lepiej kupić cały mechanizm bez silnika niż się bawić
nie było u mnie słuchać szurania linki
a i kolego nasmaruj również nowe prowadnice

- ktms18
- Berbeć
• Strona 1 z 1