Witam.
Nie działa mi pilot od alarmu świeci sie dioda w pilocie jak nacisne przycisk ale auto sie nie zamyka ani nie otwiera, tak juz było jak kupiłem auto myslałem ze to bateria ale wymieniłem baterie i dalej to samo, w aucie jest orginalny alarm Gamma Car Alarms i pilot tez orginalny, da sie go jakoś zaprogramować czy cos?
Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
Znalazłem coś takiego:
Zanim rozpoczniesz kodowanie upewnij się czy wszystkie szyby i drzwi sterowane elektrycznie są zamknięte
!
1 Włóż kluczyk w drzwi kierowcy przekręcając kluczyk 3X w lewo przytrzymując go przez ok 0.5 sek,
2 Wyjmij kluczyk zapali się lampka w drzwiach
3 Skieruj kluczyk w lusterko wsteczne i naciśnij przycisk (2) w czasie krótszym niż 5sek
4 Trzymając przycisk, (2) wciśnij przycisk. (1) trzy razy . Zwolnij przycisk (2)
Kluczyk jest zakodowany. Zaświeci się lampka w drzwiach kierowcy
OPERACJA MUSI BYĆ WYKONANA W PRZECIĄGU 20 SEKUND
Zanim rozpoczniesz kodowanie upewnij się czy wszystkie szyby i drzwi sterowane elektrycznie są zamknięte
!
1 Włóż kluczyk w drzwi kierowcy przekręcając kluczyk 3X w lewo przytrzymując go przez ok 0.5 sek,
2 Wyjmij kluczyk zapali się lampka w drzwiach
3 Skieruj kluczyk w lusterko wsteczne i naciśnij przycisk (2) w czasie krótszym niż 5sek
4 Trzymając przycisk, (2) wciśnij przycisk. (1) trzy razy . Zwolnij przycisk (2)
Kluczyk jest zakodowany. Zaświeci się lampka w drzwiach kierowcy
OPERACJA MUSI BYĆ WYKONANA W PRZECIĄGU 20 SEKUND
moj-golf/vw-golf-3-rolling-stones-t4304.html - Mój red Rolling Stones 

-

Bonix - Badacz tematu
A masz tą diodę przy ryglu od drzwi ?
moj-golf/vw-golf-3-rolling-stones-t4304.html - Mój red Rolling Stones 

-

Bonix - Badacz tematu
• Strona 1 z 1