) ale wsio demonotowalem ostatnio z przodu i czyscilem i nasmarowywalem klocki i prowadnice. POmocy bo samochod mam zamiar sprzedawac takze lipa by byla z ta lampka go sprzedacModerator: Moderator
) ale wsio demonotowalem ostatnio z przodu i czyscilem i nasmarowywalem klocki i prowadnice. POmocy bo samochod mam zamiar sprzedawac takze lipa by byla z ta lampka go sprzedacpalio45 napisał(a):ewentualnie sprawdź poziom płynu hamulcowego w zbiorniczku i dolej trochę

), a później jak przyszło co do czego to samo przez siebie się zapaliło w trasie. Pojeździj trochę na szarpanego, pohamuj ręcznym, powciskaj go najpierw na maxa do góry, a później lekko przyciśnij do samego końca - mi pomogło.
pandamian21 napisał(a):mi kiedys w e36 non stop sie swiecila, gdy przyszlo do sprzedazy to poprostu wyjalem ta lampke z zegarow i gosc sie nawet nie z czail

Bennywigry napisał(a):Kurde nie raczej nie mam abs w nim, a co radzisz ''Gofer'' ?
Bennywigry napisał(a):nie to nie reczny co sie zawiesza bo sprawdzalem
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości