Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
Problem z kierunkowskazami
Witam mam taki problem że jak włanczam swiatła dzienne i kierunkowskazy to mi szwankują nawet jest też tak ze jak wciskam hamulec to swiąca mi też kierunkowskazy z tyłu co może bym powodem takich zachowań tych kierunkowskazów.
- MarjUsz
- Berbeć
uuuuła ciężka sprawa Panie .... cała instalacja auta do wymiany. Chyba lepiej będzie auto sprzedać.
A tak na serio ... Temat stary i wałkowany milion razy
Brak masy na tylnej lampie. Obstawiam że na lewej. Albo masa do przeczyszczenia albo przewód upalony w kostce przy lampie z tyłu (znowu obstawiam że po lewej stronie
) Roboty na 5 minut POZDRO 
A tak na serio ... Temat stary i wałkowany milion razy
Brak masy na tylnej lampie. Obstawiam że na lewej. Albo masa do przeczyszczenia albo przewód upalony w kostce przy lampie z tyłu (znowu obstawiam że po lewej stronie
) Roboty na 5 minut POZDRO -

adams - Gaduła
- Rocznik: 1994
- Silnik: ABU
- Paliwo: PB+LPG
- Nadwozie: 5-drzwiowe
Ewentualnie możesz podpiąć drugi kabel od masy, a jak nie pomoże to wymień kostkę bo stki w kostce mogą być potopione
Mój Golf moj-golf/mk3-new-orleans-t62415.html
- Michałvw
- Czytacz
MarjUsz napisał(a):Witam mam taki problem że jak włanczam swiatła dzienne i kierunkowskazy to mi szwankują nawet jest też tak ze jak wciskam hamulec to swiąca mi też kierunkowskazy z tyłu
MarjUsz napisał(a):wystarczyło przeczyścić styki w silniczku krokowym
Osłupiałem

-

adams - Gaduła
- Rocznik: 1994
- Silnik: ABU
- Paliwo: PB+LPG
- Nadwozie: 5-drzwiowe
• Strona 1 z 1