Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
Problem Z Centralem
Problem polega na tym , że raz go zamyka a raz nie . Czy to moze byc spowodowane czujnikiem w drzwiach , ktory po otwarciu drzwi zapala lampke ( moj nie zapala tej lampki a w drzwiach od pasażera wgl go nie ma )...
- Seba3M
- Czytacz
Nie wiem jak u Ciebie u mnie jak drzwi są niedomknięte\otwarte to zamek i tak się zamknie tylko syrena piknie trzy razy. A te czujniki nie się w drzwiach tylko na słupkach.
A instalacja zamka oryginalna pneumatyczna czy dokładana?
A instalacja zamka oryginalna pneumatyczna czy dokładana?
Marianowe mk3 ZAPRASZAM KLIK!!!
-

Marian0753 - Badacz tematu
Ja mam instalację, orginalną i też mam problem z tym że raz zamyka normalnie i otwiera a raz nic nie reaguje(częściej) nie wiem czym to może być spowodowane, próbowałem 3 pompki od centrala i cały czas to samo, przewody dobrze są uszczelnione bo siłą płuc jestem w stanie zamknąć cały samochód jednak żeby otworzyć już nie mam takiej siły. Prosze o jakąkolwiek wskazówkę najprawdopodobniej to coś w elektryce pochrzanione, tylko co?
- Misio1127
- Berbeć
sprawdzcie wszystkie kable w dzwiach (które przechodza z kabiny do drzwi ) przy klapie jesli tam kable nie beda połamane a jaki jest to zamek elektryka czy pnełmatyka na kluczyk czy pilota??
Misio1127 - ty sprawdz czujnik w zamku wyciagni zamek przelec go wd40 i zobacz bo tam jest czujnik (master) który jak ty zamkniesz drzwi to od ciagnie za soba pozostałe
Misio1127 - ty sprawdz czujnik w zamku wyciagni zamek przelec go wd40 i zobacz bo tam jest czujnik (master) który jak ty zamkniesz drzwi to od ciagnie za soba pozostałe
- zajaccc.kuba
- Berbeć
• Strona 1 z 1