Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
Problem z bx 20
Witam mam w golfie sterowanie zamka centralnego bx 20 i wszystko było oki do dziś podłączałem lampki w boczkach i odpiąłem ta cała centralkę po podpięciu wszystkiego chciałem zamknąć auto a tu żadnej reakcji na pilot bateria w pilocie jest dobra próbowałem tez drugim pilotem i nic wie ktoś co mogło się stać?
- Mateusz_golfIII
- Czytacz
Mateusz_golfIII napisał(a):d..a bezpieczniki dobra jakieś inne propozycje?
No, ja prosta biala czlowiek i nie kumac ten tekst
To w takim razie wprost: co Kolega spieprzył? Bo po po takich działaniach nie mogą wystąpić wspomniane objawy. Przejrzeć SWE dzieło i wyciągnąć wnioski!!!
-

Zico63 - Members
bezpieczniki są dobre . tylko z pilota nie chce otworzyć kluczykiem otwiera normalnie
[ Dodano: 2013-03-11, 00:14 ]
jak bym wiedział co stało to nie szukał bym pomocy tutaj
[ Dodano: 2013-03-11, 00:14 ]
jak bym wiedział co stało to nie szukał bym pomocy tutaj
- Mateusz_golfIII
- Czytacz
Mateusz_golfIII napisał(a):odpiąłem ta cała centralkę
Jeśli bezpieczniki są dobre(?), jeśli jest światełko nad lusterkiem - musiała "nie wejść"wtyczka, mógł wysunąć się któryś z przewodów z wtyczki, mogło wiele rzeczy - ale napisałem: tam szukać, gdzie było ruszane, bo co innego można poradzić. No chyba, że akurat padła centralka sterująca.
Popatrz też jeszcze Kolego, czy na szarym i zielonym NA POMPCE pojawia się napięcie ze sterownika, czy ten sterownik jeszcze "żyje". I jeszcze wskazówka:co z bezpiecznikiem centralki, tym osobnym?
-

Zico63 - Members
• Strona 1 z 1