Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
Próba kradzieży
Witam wczoraj miałem probe kradzieży auta, wszystkie kable przy kierownicy wyrwali z kostek około 30 kabli wisi. Proszę o pomoc was przy podłączeniu na nowo, przeszukałem sporo stron w próbie znalezienia schematów oraz fotek i nic nie mogę znaleźć od mk3 za to sporo jest od mk2 tylko ze nic mi to nie pomaga bo kolory kabli są trochę inne
- mxxx3
- Berbeć
Hej kolego! Szkoda nie złapałeś tych drani!
Jutro za dnia specjalnie dla Ciebie rozkręce plastiki i porobie fotki jak idą te przewody.
Co prawda mam inny silnik ale możliwe że wiekszosc przewodów będzie podobnie podłączona.
Możesz napisać do naszego forumowego szpeca elektryki golfa czyli Zico63
Mnie wiele razy pomógł.
Pozdro
jutro zrobie ci te fotki
Jutro za dnia specjalnie dla Ciebie rozkręce plastiki i porobie fotki jak idą te przewody.
Co prawda mam inny silnik ale możliwe że wiekszosc przewodów będzie podobnie podłączona.
Możesz napisać do naszego forumowego szpeca elektryki golfa czyli Zico63
Mnie wiele razy pomógł.
Pozdro
jutro zrobie ci te fotki
Mój golfik
-

slawek5t - Members
-

GolfiarzJR - Administrator
- Rocznik: 1984
- Silnik: 2.5
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 3-drzwiowe
Skurw***, szkoda że ich nie złapałeś.. Łapy przy barkach do
...
3. Używanie wulgaryzmów oraz stosowanie skrótów wulgaryzmów i oszukiwanie cenzora będą karane warnem.
...
3. Używanie wulgaryzmów oraz stosowanie skrótów wulgaryzmów i oszukiwanie cenzora będą karane warnem.
Ostatnio edytowano 12 lut 2015, o 22:26 przez kosmaty69, łącznie edytowano 1 raz
-

kosmaty69 - Badacz tematu
• Strona 1 z 1