mam pytanie o swiecenie lamp. U mnie prawa strona slabiej swieci niz lewa, tzn swiatla mijania, dlugie i halogeny sa slasze niz lewa strona. Mam lampy takie :
http://moto.allegro.pl/vw-golf-iii-3-la ... 56177.html
Co to moze byc?? Przeciez bardziej doswietlone powinno byc pobocze. Zarowki sa jednakowe w obu lampach.
Jak bylo juz cos taiego to podrzuccie linka zebym mogl sobie poczytac.THX za info
Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
Prawa strona gorzej swieci
Nie sztuką jest zabić komara przednią szybą... Sztuką jest to zrobić boczną
-

Murel - Czytacz
Długo już jeździsz na tych lampach może już coś się zaczęło w nich wypalać w odbłyśniku. Może sprawdź najpierw jakie masz napięcia w kostce od lamp to przynajmniej będziesz mógł coś prostszego odrzucić. Albo możesz założyć przekaźniki to będą ci mocniej lampy świecić
- michaal
- Badacz tematu
Tzn wieksza roznica jest w halogenach a duzo mniejsza w lampach "glownych". Ogolnie ja juz na nich jezdze 2 przeszlo lata a ile wczesniej jezdzil??? Moze to zarowka niedomaga... lub faktycznie cos z masa....
Nie sztuką jest zabić komara przednią szybą... Sztuką jest to zrobić boczną
-

Murel - Czytacz
a więc odbłyśnik lub żarówka do sprawdzenia
albo byłą mocna żarówka i wypaliło klosz albo żarówki są 2 niby podobne ale inne
albo byłą mocna żarówka i wypaliło klosz albo żarówki są 2 niby podobne ale inne
Polska wersja programu MACH3 cnc---- Makra do palników ,magazynków, THC, OHC---- EKRANY dla firm i producentów maszyn ---- budowa sprzedaż maszyn Plazmy, Elektrodrążarki, Frezarki ,Tokarki, Gietarki, inne maszyny
-

k-m-r1 - Weteran
Ja bym na początku zmierzył napięcie na żarówach i porównał, jak kolega wyżej pisał. Szybki pomiar i już będziesz wiedział czy przewody/masę możesz wykluczyć czy nie 

-

mroova - Czytacz
- Rocznik: 1995
- Silnik: 2000
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 3-drzwiowe
• Strona 1 z 1