Witam.
Podczas naprawy sterowania podnoszeniem szyby zgubiłem niestety wtyczkę wchodzącą w przełącznik podnoszenia szyb (musiałem ją wymienić) od strony kierowcy - podwójny.
Jeśli ktoś może sprawdzić i podać mi kod części bo mam duży problem z znalezieniem tej części.
Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
Potrzebny numer części - wtyczki
Mój GTI 2.0 16V ABF
moj-golf/moj-nowy-nabytek-gti-16v-t6311.html
-

czepi - Members
...tak tak... dokładnie ta wtyczka... gdyś jeszcze wiedział gdzie można takową nabyć to bardzo byś mi pomógł
Mój GTI 2.0 16V ABF
-

czepi - Members
http://sklep.gajos.com.pl/sklep/
tu możesz sprawdzić dostępność i cenę w ASO - nie są już dostępne. Pozostaje szrot. Poza włącznikami szyb wtyczki takie wg ETKi znajdziesz w wiązkach podgrzewania foteli, w wiązkach do fabrycznych głośników aktywnych w drzwiach z mk3 i mk4, oraz w instalacji do orginalnych taksometrów. Albo kup 6 wsuwek i wtykaj kabelki pojedynczo we włącznik - ja bym tak zrobił zanim nie znajdę wtyczki.
tu możesz sprawdzić dostępność i cenę w ASO - nie są już dostępne. Pozostaje szrot. Poza włącznikami szyb wtyczki takie wg ETKi znajdziesz w wiązkach podgrzewania foteli, w wiązkach do fabrycznych głośników aktywnych w drzwiach z mk3 i mk4, oraz w instalacji do orginalnych taksometrów. Albo kup 6 wsuwek i wtykaj kabelki pojedynczo we włącznik - ja bym tak zrobił zanim nie znajdę wtyczki.
- pablomed
- Members
Dzięki wielkie... punkciki poleciały...
[ Dodano: 2013-03-01, 17:43 ]
Dzisiaj udało mi się dorwać trójeczkę na szrocie i pozbawiłem ją włącznika razem z wtyczką... na rzecz mojego
W związku z powyższym proszę o zamknięcie tematu.
[ Dodano: 2013-03-01, 17:43 ]
Dzisiaj udało mi się dorwać trójeczkę na szrocie i pozbawiłem ją włącznika razem z wtyczką... na rzecz mojego
W związku z powyższym proszę o zamknięcie tematu.
Mój GTI 2.0 16V ABF
-

czepi - Members
• Strona 1 z 1