Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
postojówki
Witam.Mam pytanie jak zrobić żeby postojówki świeciły w kierunkowskazie z przodu???
- david446
- Berbeć
- Rocznik: 1994
- Silnik: 1600 ABU
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 3-drzwiowe
david446 napisał(a):Witam.Mam pytanie jak zrobić żeby postojówki świeciły w kierunkowskazie z przodu???
Wystarczyło wpisać hasło 'USA' w szukajkę w dziale elektryka.
http://www.golf3.pl/topics4/postoje-w-k ... sa&start=0
-

Paweu - Members
- Rocznik: 1111
- Silnik: 0.8
- Paliwo: CNG
- Nadwozie: cabrio
Możesz zrobić tak jak ja miałem, że jak zapalałem te w kierunkach to te w lampach gasły
Bezproblemowe w razie kontroli bo wystarczy zgasić te z kierunków i masz serie, a zapalone wyglądają jak ori Us.
Bezproblemowe w razie kontroli bo wystarczy zgasić te z kierunków i masz serie, a zapalone wyglądają jak ori Us.- Kacper Zych
- Czytacz
pablomed napisał(a): po wyłączeniu zapłonu dać wajchę kierunków w dół lub górę
Owszem, w światłach głównych w grupie VAG są.
Źle się wyraziłem, chodziło oczywiście o pozycyjne w kierunkowskazie wersji USA o które pytał autor tematu. Mój błąd.
-

klaudek669 - Badacz tematu
klaudek669 napisał(a):Owszem, w światłach głównych w grupie VAG
Troche off top ale temat postoi/pozycji
w kierunkach raczej wyczerpany. Odnosnie dzwigni kierunkowskazow na dol... W golfie 1,2,3 leonie 1M1 dziala... A w seacie ince (to samo co ibiza lub golf 3) nie dziala... Z ciekawosci pytam wie ktos czemu ?-

adams - Gaduła
- Rocznik: 1994
- Silnik: ABU
- Paliwo: PB+LPG
- Nadwozie: 5-drzwiowe
Coś musisz mieć nie tak, u mnie w caddym działa normalnie, a to to samo co inca...
Jedyne co mi nie działało to piszczek włączonych świateł, dziwiłem sie czemu nie działa a okazało się że połaczyłem stałe 12 v razem z + po stacyjce przy radiu. Stale tam było 12 v przez to moje połączenie i nie działało. A pozycji nie sprawdzałem wtedy bo nie używam tego nigdy, być może że to przez to też
Jedyne co mi nie działało to piszczek włączonych świateł, dziwiłem sie czemu nie działa a okazało się że połaczyłem stałe 12 v razem z + po stacyjce przy radiu. Stale tam było 12 v przez to moje połączenie i nie działało. A pozycji nie sprawdzałem wtedy bo nie używam tego nigdy, być może że to przez to też

-

klaudek669 - Badacz tematu
• Strona 1 z 1