postojówki

Wszystkie informacje o instalacji elektrycznej

Moderator: Moderator

postojówki

Postprzez david446 » 19 lip 2014, o 15:20

Witam.Mam pytanie jak zrobić żeby postojówki świeciły w kierunkowskazie z przodu???
david446
Berbeć
 
Posty: 5
Dołączył(a): 25 lut 2014, o 09:09
Lokalizacja: Wągrowiec
Rocznik: 1994
Silnik: 1600 ABU
Paliwo: PB
Nadwozie: 3-drzwiowe

postojówki

 

Postprzez Paweu » 19 lip 2014, o 16:04

david446 napisał(a):Witam.Mam pytanie jak zrobić żeby postojówki świeciły w kierunkowskazie z przodu???


Wystarczyło wpisać hasło 'USA' w szukajkę w dziale elektryka.

http://www.golf3.pl/topics4/postoje-w-k ... sa&start=0
Avatar użytkownika
Paweu
Members
 
Posty: 4281
Dołączył(a): 6 maja 2011, o 17:34
Rocznik: 1111
Silnik: 0.8
Paliwo: CNG
Nadwozie: cabrio

Postprzez klaudek669 » 19 lip 2014, o 19:02

Jak już to pozycyjne, w golfie nie ma postojówek.
Avatar użytkownika
klaudek669
Badacz tematu
 
Posty: 320
Dołączył(a): 14 lis 2013, o 00:12
Lokalizacja: Kłodawa

Postprzez Kacper Zych » 20 lip 2014, o 00:40

Możesz zrobić tak jak ja miałem, że jak zapalałem te w kierunkach to te w lampach gasły ;-) Bezproblemowe w razie kontroli bo wystarczy zgasić te z kierunków i masz serie, a zapalone wyglądają jak ori Us.
Kacper Zych
Czytacz
 
Posty: 80
Dołączył(a): 19 cze 2013, o 23:44
Lokalizacja: Prg

Postprzez pablomed » 20 lip 2014, o 10:21

klaudek669 napisał(a):Jak już to pozycyjne, w golfie nie ma postojówek.
coś podobnego! próbowałeś po wyłączeniu zapłonu dać wajchę kierunków w dół lub górę?
pablomed
Members
 
Posty: 5992
Dołączył(a): 3 sie 2008, o 18:01
Lokalizacja: małopolskie

Postprzez klaudek669 » 20 lip 2014, o 10:45

pablomed napisał(a): po wyłączeniu zapłonu dać wajchę kierunków w dół lub górę


Owszem, w światłach głównych w grupie VAG są.

Źle się wyraziłem, chodziło oczywiście o pozycyjne w kierunkowskazie wersji USA o które pytał autor tematu. Mój błąd.
Avatar użytkownika
klaudek669
Badacz tematu
 
Posty: 320
Dołączył(a): 14 lis 2013, o 00:12
Lokalizacja: Kłodawa

Postprzez adams » 21 lip 2014, o 23:08

klaudek669 napisał(a):Owszem, w światłach głównych w grupie VAG

Troche off top ale temat postoi/pozycji ;p w kierunkach raczej wyczerpany. Odnosnie dzwigni kierunkowskazow na dol... W golfie 1,2,3 leonie 1M1 dziala... A w seacie ince (to samo co ibiza lub golf 3) nie dziala... Z ciekawosci pytam wie ktos czemu ?
Avatar użytkownika
adams
Gaduła
 
Posty: 562
Dołączył(a): 2 cze 2007, o 03:10
Lokalizacja: włocek
Rocznik: 1994
Silnik: ABU
Paliwo: PB+LPG
Nadwozie: 5-drzwiowe

Postprzez klaudek669 » 22 lip 2014, o 13:28

Coś musisz mieć nie tak, u mnie w caddym działa normalnie, a to to samo co inca...

Jedyne co mi nie działało to piszczek włączonych świateł, dziwiłem sie czemu nie działa a okazało się że połaczyłem stałe 12 v razem z + po stacyjce przy radiu. Stale tam było 12 v przez to moje połączenie i nie działało. A pozycji nie sprawdzałem wtedy bo nie używam tego nigdy, być może że to przez to też :mrgreen:
Avatar użytkownika
klaudek669
Badacz tematu
 
Posty: 320
Dołączył(a): 14 lis 2013, o 00:12
Lokalizacja: Kłodawa

Postprzez david446 » 27 lip 2014, o 15:26

dzięki koledzy za rady.I już przerobiłem.
Pozdro
david446
Berbeć
 
Posty: 5
Dołączył(a): 25 lut 2014, o 09:09
Lokalizacja: Wągrowiec
Rocznik: 1994
Silnik: 1600 ABU
Paliwo: PB
Nadwozie: 3-drzwiowe


- - -



Powrót do Elektryka

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 29 gości

cron