Witajcie
Mam pewną zagwostke, otóż zauważyłem że żarówka prawa pozycyjna tył świeci słabiej niż lewa myślę że się powoli przepala, i tak się zastanawiam czy lepiej wymienić je na jakieś super hiper ledowe czy wstawić zwykle 5w osram. Chodzi mi przedewszystkim o jakość świecenia, wydaje mi się że led może być lepszy ale mogę się mylic, co wy na to?
Pozdrawiam
Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
Myślę że umyj lampki od środka, bo tam się kurz zbiera i kup normalne żarówki zamiast pakować turbohipermegaeco ledy
Serio, na tym aż takiej różnicy nie zauważysz, żeby miało być "lepiej" czy "gorzej"
Serio, na tym aż takiej różnicy nie zauważysz, żeby miało być "lepiej" czy "gorzej"
-

Opik - Members
- Silnik: 2.0
- Paliwo: PB+LPG
- Nadwozie: 3-drzwiowe
odkręcasz 3 nakrętki od środka, wyciągasz lampę z samochodu, delikatnie żeby tej gąbczastej uszczelki nie uszkodzić, szykujesz miskę z wodą z płynem do mycia naczyń i lecisz. W środku nie dostaniesz ręką, ale wlewasz trochę tej wody i gibiesz żeby wypłukało. Później płukanka czystą ciepła wodą, żeby ani trochę płynu nie zostało i odstawiasz gdzieś w względnie ciepłe* miejsce do wyschnięcia
*byle nie było za gorąco, bo woda zamiast delikatnie odparować pozostawi takie białe zacieki. Ew użyj do ostatniego płukania wody zdemineralizowanej (nie zostawia osadu jak zakamieniona kranówa)
*byle nie było za gorąco, bo woda zamiast delikatnie odparować pozostawi takie białe zacieki. Ew użyj do ostatniego płukania wody zdemineralizowanej (nie zostawia osadu jak zakamieniona kranówa)
-

Opik - Members
- Silnik: 2.0
- Paliwo: PB+LPG
- Nadwozie: 3-drzwiowe
• Strona 1 z 1