Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
Pompka od centralnego zamka
Mam taki problem, jak otwieram auto to pompka nie wyłącza się tylko jeszcze przez chwile pracuje (przy zamykaniu wszystko jest ok). Już kiedyś miałem ten problem, oddałem auto do elektryka, przez ponad dwa lata nic się nie działo i teraz znowu ten sam problem. Ciekawostką jest to, że nie zawsze tak się dzieje.
Mario
- Mario1987
- Czytacz
szukaj , gdzieś ucieka powietrze i dlatego chodzi pompka ok 1 min po otworzeniu . Szukaj przy okolicach zamków , przy pompce , na łączeniach , gdzieś powinno być słychać powietrze jak ucieka . Dodam miałem to samo , winna była membrana zamka bo uciekało mi z tamtąd powietrze .
musisz szukać
musisz szukać-

Gesiu_15 - Moderator Globalny
- Rocznik: 1994
- Silnik: 2.0 2E GTI
- Paliwo: PB+LPG
- Nadwozie: 3-drzwiowe
Może tez być uszkodzona sama pomka zwłaszcza że dzieje się to w jedną stronę, jest tam styk wyłączający ją po przekroczeniu zadanego ciśnienia, możesz do niej zajrzeć albo podmienić na próbę szroty są ich pełbne.
- pablomed
- Members
musisz dobrze się przysłuchać ale możesz i boczki zdjąść , posprawdzać dokładnie . Spróbuj podmienić pompkę od centralnego czy coś da . 

-

Gesiu_15 - Moderator Globalny
- Rocznik: 1994
- Silnik: 2.0 2E GTI
- Paliwo: PB+LPG
- Nadwozie: 3-drzwiowe
• Strona 1 z 1