Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
-

łukasz1983 - Members
- Rocznik: 1993
- Silnik: 1.6 ABU 1.8 Z18XE
- Paliwo: PB+LPG
- Nadwozie: 3-drzwiowe
lucasss1 napisał(a):Ok, ale w jaki sposób?
Zaholuj autko do elektryka i Ci ściągnie immo albo odłączy, samemu ciężko to ogarnąć nie znając się, trochę zabawy z kablami

-

saszelqq - Members
- Rocznik: 1981
- Silnik: 1.1 GG
- Paliwo: PB+LPG
- Nadwozie: 3-drzwiowe
nie z kablami...saszelqq napisał(a):trochę zabawy z kablami
"zabawa" jest ze sterownikiem i to w przypadku usunięcia immo czy też ponownego zakodowania tak że bez odpowiedniego komputera się nie obejdzie
-

marcinkoz2910 - Members
A może i bez "compiutra"?...
Oto co wyczytałem kiedyś na necie i pieczołowicie przechowuję:
"Witajcie, ponownie udało się tablica zabłysła kontrolkami, rozrusznik się odezwał i silnik zapalił spać mi to nie dawało i znalazłem to co szwaby popsuły robi się to tak: bierzemy dwa czarne przewody jeden ze spinką czarna drugi ze spinką czerwoną i łączymy razem (wyczytałem ze odpowiedzialne za kontrolki tablicy rozdzielczej), następnie wyciągamy dwa przekaźniki 53 z czarnej podstawki (pudełeczka) łączymy razem na pierwszej podstawie nr 30 oraz 87 przewody koloru żółto zielonego z żółto niebieskim (przewody cienkie), następnie z drugiej podstawki przekaźnika także nr 30 oraz 87 czarny z czerwono czarnym (przewody grube), podłączamy akumulator przekręcamy kluczyk i auto zapala."
Oto co wyczytałem kiedyś na necie i pieczołowicie przechowuję:
"Witajcie, ponownie udało się tablica zabłysła kontrolkami, rozrusznik się odezwał i silnik zapalił spać mi to nie dawało i znalazłem to co szwaby popsuły robi się to tak: bierzemy dwa czarne przewody jeden ze spinką czarna drugi ze spinką czerwoną i łączymy razem (wyczytałem ze odpowiedzialne za kontrolki tablicy rozdzielczej), następnie wyciągamy dwa przekaźniki 53 z czarnej podstawki (pudełeczka) łączymy razem na pierwszej podstawie nr 30 oraz 87 przewody koloru żółto zielonego z żółto niebieskim (przewody cienkie), następnie z drugiej podstawki przekaźnika także nr 30 oraz 87 czarny z czerwono czarnym (przewody grube), podłączamy akumulator przekręcamy kluczyk i auto zapala."
-

Zico63 - Members
• Strona 1 z 1