Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
Pomocy prosze o szybką odpowiedz KOMPUTER GOLF III?
mam problem. samochód po stał na mrozie poszedłem do niego otwieram włączył sie alarm wyłączyłem przestało sie wyswietlac wszystko z licznika, zapalniczka nie działa centralny nie działa nie da sie zamknac jeszcze gdy sie otworzy lub zamknie dzrzwi alarm sie włącza nie wiem co jest czy mozliwe to jest ze komputer sie spalił?
- Gadzik1234
- Berbeć
jak nie dziala komputer, zapalniczka i centralny to poszedl bezpiecznik
tu masz spis http://www.golf3.pl/topics28/bezpieczni ... vt4560.htm
tu masz spis http://www.golf3.pl/topics28/bezpieczni ... vt4560.htm
-

sweetboy90 - Badacz tematu
Re: Pomocy prosze o szybką odpowiedz KOMPUTER GOLF III?
Gadzik1234 napisał(a):mam problem. samochód po stał na mrozie poszedłem do niego otwieram włączył sie alarm wyłączyłem przestało sie wyswietlac wszystko z licznika, zapalniczka nie działa centralny nie działa nie da sie zamknac jeszcze gdy sie otworzy lub zamknie dzrzwi alarm sie włącza nie wiem co jest czy mozliwe to jest ze komputer sie spalił?
naładuj akumulator, gasną ci kontrolki jak przekręcasz kluczyk??
- PabloSBT
- Members
Jak co trochę włączasz zapalniczkę (która jest jednym z największych pożeraczy prądu w samochodzie) to na pewno rozładowany akumulator. Sprawdź przy okazji ile masz elektrolitu w akumulatorze. BO jak masz mało to takie rzeczy będą się częściej działy.
Jeśli masz słaby akumulator to czasie rozruchu bedą ci wyświetlacze przygasać.
Jeśli masz słaby akumulator to czasie rozruchu bedą ci wyświetlacze przygasać.
- michaal
- Badacz tematu
Dzieki panowie sweetboy90 miał racje
sprawdzałem bezpieczniki i wydawało mi sie ze jest dobry bo nie było na nim widac ze spalony ale załozyłęm nowy i śmiga wszystko
dzieki Wielkie 
sprawdzałem bezpieczniki i wydawało mi sie ze jest dobry bo nie było na nim widac ze spalony ale załozyłęm nowy i śmiga wszystko
dzieki Wielkie 
- Gadzik1234
- Berbeć
• Strona 1 z 1