Witam,
jestem przed zakupem interfejsu do diagnostyki naszej grupy VAG, stąd moja prośba o udzielenie swojej opinii co będzie lepsze Polski VAG czy VAG-COM, fajnie będzie jeżeli znajdę coś w naszym rodowitym języku PL. czytałem trochę o VAG-COM ale opinie od jakiś buraków co tylko używają kasowania inspekcji i usuwania błędów...
Jak sobie radzi Polski Vag a jak VAG COM?
Z góry dzięki!
Moderator: Moderator
• Strona 1 z 2 • 1, 2
a czy jest fizyczna możliwość zassania VAG COM w wersji PL? z tego co się dowiedziałem najnowsza jest 409 i że ponoć ciężko z PL. Ma ktoś wersje PL ?
BTW. A cwaniaki na allegro piszą o VAG COMie, że współpracuje z wersją PL ale jej nie mają, chociaż na pierwszy rzut oka aukcja wygląda tak jakbyś kupował VAG COMa
BTW. A cwaniaki na allegro piszą o VAG COMie, że współpracuje z wersją PL ale jej nie mają, chociaż na pierwszy rzut oka aukcja wygląda tak jakbyś kupował VAG COMa
- Gracjanno
- Berbeć
jeżeli chodzi o VAG-COMa to PL wersji 409 nie znajdziesz, jak juz to 208 bo 311 tak samo jest eng a i Polski Vag nie działa pod win7 bo wczoraj swoje auto podłączałem
ale na necie jest mnóstwo instrukcji do VAG-COMa więc myślę że nawet po eng nie powino być problemu
ale na necie jest mnóstwo instrukcji do VAG-COMa więc myślę że nawet po eng nie powino być problemu- pablos
- Czytacz
ja tam się nie boje ang ale ojciec starszej daty i chciałem żeby też sobie trochę polatał na Vag Comie. Jak kupie nowego VAG COMa i zassam v208 to nie zaaktualizuje się automatycznie do 409?
wyczytałem że można robić niektóre modele Chryslera i Forda na VAG COMie. Prawda?
czy v208 dużo różni się od v409 ?
wyczytałem że można robić niektóre modele Chryslera i Forda na VAG COMie. Prawda?
czy v208 dużo różni się od v409 ?
- Gracjanno
- Berbeć
działa działa , stawiasz maszynę wirtualną - montujesz XP i bangla jak ta lala .pablos napisał(a): i Polski Vag nie działa pod win7
ps. win7 w wersji home (x64) jak u mojej żonki to ogólnie porażka

był MÓJ DRAGOONGREEN jest Borówka VARIANT
-

thomasg - Gaduła
thomasg napisał(a):działa działa , stawiasz maszynę wirtualną - montujesz XP i bangla jak ta lala .pablos napisał(a): i Polski Vag nie działa pod win7![]()
ps. win7 w wersji home (x64) jak u mojej żonki to ogólnie porażka
Vag COM dziala tez na WIN 7 tylko z ze musi byc on 32bitowy (program VAG nie obsługuje 64bitów)
Ostatnio edytowano 27 lut 2012, o 17:06 przez K@mil, łącznie edytowano 1 raz
-

K@mil - POMOCNIK

K@mil napisał(a):Vag COM dziala tez na WIN 7 tylkoz ze musi byc on 32bitowy
skoro musiałem juz stawiac maszynę to wszystko mi lata na XP

był MÓJ DRAGOONGREEN jest Borówka VARIANT
-

thomasg - Gaduła
pablos napisał(a):Polski Vag nie działa pod win7 bo wczoraj swoje auto podłączałem
Słabo podłączyłeś, bo mi na win7 64bit wszystko hula, robiłem swojego Golfa i Fabię. Wersje i 4.9 i 2.5.
-

uzbek - Badacz tematu