W wyniku braku zajecia rozebralem nawiew, ale na szczescie mialem diodke na stanie..
p.s: u mnie 0,50 zl kosztuje...
Moderator: Moderator
• Strona 3 z 3 • 1, 2, 3
chyba sam sie musze za to wziasc, ale nieco pozniej, opisze swoja prace jak sie za to zaczne zabierac, bo narazie sie biore powoli za zmiane podswietlenia zegarow , ale mam czarne tarcy i chyba bede musial zmienic na biale zeby uzyskac lepszy efekt...
[ Dodano: 2008-02-03, 09:40 ]
no podswietlenie przecudowne, ale ja chyba pojde na latwizne i zamowie tutaj :
http://www.ace.vot.pl/index.php?option= ... &Itemid=32
kolega ma ciekawe gadzety, i proste w montazu
[ Dodano: 2008-02-03, 09:40 ]
no podswietlenie przecudowne, ale ja chyba pojde na latwizne i zamowie tutaj :
http://www.ace.vot.pl/index.php?option= ... &Itemid=32
kolega ma ciekawe gadzety, i proste w montazu
- Kryst88
- Czytacz
Wymieniłem żarówke podświetlenia nawiewu
zdjełem zaslepke od pokręteł , i wszystkie inne wraz z popielniczką , rozkręciłem krzyżakiem 6 śrub , zdjełem z pokrętła zimno-ciepło plastik , rozczepiłem przycisk podgrzewania tylnej szyby , wyjełem całą ramke odczepiłem reszte kostek wyjełem gniazda zarówek od
popielniczki i zapalniczki , pozniej zajełem się wyciągnięciem nawiewu , odłączyłem kostke i wyciągnełem żarowke
wymieniłem , niestety żarówki od popielniczki są inne od zapalniczki miała przylutowaną blaszke
Teraz tylko jakie to są
zdjełem zaslepke od pokręteł , i wszystkie inne wraz z popielniczką , rozkręciłem krzyżakiem 6 śrub , zdjełem z pokrętła zimno-ciepło plastik , rozczepiłem przycisk podgrzewania tylnej szyby , wyjełem całą ramke odczepiłem reszte kostek wyjełem gniazda zarówek od
popielniczki i zapalniczki , pozniej zajełem się wyciągnięciem nawiewu , odłączyłem kostke i wyciągnełem żarowke
wymieniłem , niestety żarówki od popielniczki są inne od zapalniczki miała przylutowaną blaszke
Teraz tylko jakie to są

- terms
- Badacz tematu
a nie prościej dac zamiast żarówki diode przynajmniej dłuzej poswieci niz żarowka .terms napisał(a):Teraz tylko jakie to są
-

swatu - VIP
- Rocznik: 1995
- Silnik: 2000
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 3-drzwiowe
-

swatu - VIP
- Rocznik: 1995
- Silnik: 2000
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 3-drzwiowe