Witam wszystkich , mam problem który polega na tym ze posiadam niekompletną wiązke do podgrzewanych foteli w Mk3 i chciałbym sie dowiedziec co gdzie podpiąć.
A więc tak, od pokręteł wychodzi wiązka którą mam, później jest kostka i kolejna wiazka którą mam ale tylko jedną strone więc posiadam tam kable:
1. niebiesko-czerwony
2. czerwono-żółty
3. żółty
4. żółto-czerwony
5. czarno-żółty
6. brązowy
dodatkowo na wcześniejszej wiązce był niebieski kabelek który z tego co mi sie wydaje jest odpowiedzielny za podświetlanie poketeł (tak ?)
od foteli odchodzą wiązki z 4 kablami
1. żółty
2. żółto-czerwony
3.czarno-żółty
4. brazowy
Gdzie mam który kabel podpiąć lub które kable połączyc ? nie chce czegoś spiepszyć
Jak podpiąć zasilanie?
prosze o pomoc.
Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
-

k0la - Badacz tematu
Kolego mam instrukcje
tutaj wrzuciłem
Co_pewien_czas_kto__347__pyta_jak_zamontowa__263__podgrzewanie_w_fotelach_w_VW_Golf.rar
jak nie mozesz sciagnąć pisz to wysle na maila bo załaczniki na forum nie działaja
tutaj wrzuciłem
Co_pewien_czas_kto__347__pyta_jak_zamontowa__263__podgrzewanie_w_fotelach_w_VW_Golf.rar
jak nie mozesz sciagnąć pisz to wysle na maila bo załaczniki na forum nie działaja
-

K@mil - POMOCNIK

pobrałem ale instrukcja mi sie nie chce otworzyc na kompie, pisze o jakiejś konwersji czegoś tam....
krótka piłka - gdzie podpiąć do skrzynki bezpieczników który kabel , znalazłem drugą wiązke która jest cała bo miałem dwie, gdzie podpiąc kable ? niebieski i tez drugi ?
która wiązka jest od siedzenia kierowcy a która od pasazera ?
krótka piłka - gdzie podpiąć do skrzynki bezpieczników który kabel , znalazłem drugą wiązke która jest cała bo miałem dwie, gdzie podpiąc kable ? niebieski i tez drugi ?
która wiązka jest od siedzenia kierowcy a która od pasazera ?
-

k0la - Badacz tematu
dokladnie brazowy w rozete na slupku przy skrzynce bezpiecznikow masa
niebieski i ten 2 dajesz kolorami po zdjeciu skrzynki bezpiecznikow z widelek... niesposob sie pomylic ja to podlaczalem z 3 minuty nie wiedzac gdzie podlaczyc,
niebieski faktycznie to podswietlenie oraz plus.. cala filozofia..
wiazka leci progiem kierowcy potem przez tunel do fotela pasazera, w fotelach sa male wiazki ktore ida od wiazki w podlodze do przekaznika i potem do mat
niebieski i ten 2 dajesz kolorami po zdjeciu skrzynki bezpiecznikow z widelek... niesposob sie pomylic ja to podlaczalem z 3 minuty nie wiedzac gdzie podlaczyc,
niebieski faktycznie to podswietlenie oraz plus.. cala filozofia..
wiazka leci progiem kierowcy potem przez tunel do fotela pasazera, w fotelach sa male wiazki ktore ida od wiazki w podlodze do przekaznika i potem do mat
-

witboy - Ekspert
- Rocznik: 1993
- Silnik: aaz
- Paliwo: ON
- Nadwozie: 3-drzwiowe
• Strona 1 z 1