Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
Podłączenie radia .
Witam . Posiadam od niedawna golfa z 93 roku . Kiedys tym golfem jezdzil moj wujek . Problem polega na tym ze kiedys kiedys radio dzialalo teraz nie dziala . Probowalem przepinac kable ale nic to nie daje , bezpieczniki są dobre . Na czym moze polegac usterka ? Troszke irytuje mnie juz jazda z muzyka w telefonie .
Sojer
- sojergolf3
- Berbeć
musisz zobaczyc czy ma kostach jest +12 i masa
+12 V moze byc albo ciagle (ja tak mam) lub mozesz tez miec po zaplonie. musisz poszukac napiecia.
+12 V moze byc albo ciagle (ja tak mam) lub mozesz tez miec po zaplonie. musisz poszukac napiecia.
Aktualnie posiadam golfa III 1.9 TD umierajacego na ruda ospe i to >>> pozostale/chrysler-voyager-jaszczur-t77315.html a miałem tez audi 80 b4, byl tez golf III 1.8 GT i golf III kombi i vento.
-

trojeczkaGT - Members
- Rocznik: 1995
- Silnik: 2000
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 3-drzwiowe
sojergolf3, nie umiesz szukać?
w dziale porad na stronie głównej 4um masz fotoporadę podłączenia radia
w dziale porad na stronie głównej 4um masz fotoporadę podłączenia radia
-

marcinkoz2910 - Members
mialem podobny problem i ja zrobilem tak , podciagnalem 2 kable od bezpiecznikow , jeden od stalego napiecia , drugi od pradu ktory sie pojawia po przekreceniu kluczyka , masa na obudowe i po problemie, troche cyny , 3 kable , lutownica i 30 minut roboty a radio gra jak nowe 

-

bioly21 - Gaduła
• Strona 1 z 1