Witam .
Jakiś czas temu sprawiłem sobie owe lampy . Z podlączeniem świateł mijania i długich oraz postojowek nie mialem problemu , troche pokombinowałem i wszystko gra.
Chciałbym podlączyć kierunki , które sa w tych światłach , ale nie moge dojść do tego jak . Próbowałem na rozne sposoby , ale nic nie daje .
tradycyjnie mam migacze w zderzaku . Może wie ktoś jak to podlaczyc ? prosze o pomoc .
Z góry dziekuje i pozdrawiam .
wrobel1920
Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
wrobel1920, W czym masz problem.
Odcinasz kable od kierunków w zderzaku,podłączasz je do kierunków w lampie i ma banglać.
A i żebyś nie zapomniał włożyć żarówek do migaczy w lampie
Odcinasz kable od kierunków w zderzaku,podłączasz je do kierunków w lampie i ma banglać.
A i żebyś nie zapomniał włożyć żarówek do migaczy w lampie

-

łukasz1983 - Members
- Rocznik: 1993
- Silnik: 1.6 ABU 1.8 Z18XE
- Paliwo: PB+LPG
- Nadwozie: 3-drzwiowe
wrobel1920, To daj jakąś fotkę.
No ale jak podłączyłeś pozycję,mijania i długie to powinny zostać ci w lampie 2 kable właśnie do kierunków.
No ale jak podłączyłeś pozycję,mijania i długie to powinny zostać ci w lampie 2 kable właśnie do kierunków.
-

łukasz1983 - Members
łukasz1983, z migacza w zderzaku wychodzą dwa kable brązowy i biało-czarny , a z angel eyes wychodza także dwa kable (przynajmniej tak to wygląda) biały i czarny jak dobrze pamiętam , kiedy podłączam nic się nie dzieje , (tak , żarówki mam w lampach )
- wrobel1920
- Berbeć
wrobel1920, To dziwne,bo jak masz dobre żarówki i podłączyłeś kable z kierów w zderzaku do kierów w lampie to ma to migać,nie ma wyjścia.
Posprawdzaj czy wszystko dobrze podłączyłeś i ma śmigać.
Posprawdzaj czy wszystko dobrze podłączyłeś i ma śmigać.
-

łukasz1983 - Members
Masz Sonary i oryginalne ledowe żarówki w miejscach na 'kierunek' (to nie kierunek tylko postojówka)? Jeśli tak, to pewnie nie trafiłeś z polaryzacją i żarówki nie zaświecą. Jeśli masz zwykłe żarówki, to po prostu coś skopałeś. Bezpośrednio z oprawki wychodzą dwa kable, trzeba je równolegle podłączyć do kierunków ze zderzaka.
-

k0nr4d - Gaduła
• Strona 1 z 1