Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
Podgrzewane spryski
Znalazłem pod maską wtyczkę do podgrzewanych sprysków, ale z samych spryskiwaczy nic nie wychodzi. Tutaj na forum są oferty okablowania i myślę nad kupnem, ale proszę o to, byście powiedzieli mi, co z czym się łączy? Widziałem na fotce, że jest tam kilka kostek, a ja mam tylko jedną.
- nitroo
Wiązka do spryskiwaczy dzieli się już na klapie. Ta jedna kostka pozwala popodłączać te na klapie.
Sorry, robiłem fotki.
Z nadwozia przychodzi jeden wtyk (strz. ziel.) i wiązka od niego idzie do wtyku każdego ze sprysków (czerwone strzałki). Potrzebna jest więc wiązka łącząca.

Sorry, robiłem fotki.
Z nadwozia przychodzi jeden wtyk (strz. ziel.) i wiązka od niego idzie do wtyku każdego ze sprysków (czerwone strzałki). Potrzebna jest więc wiązka łącząca.

Ostatnio edytowano 9 cze 2010, o 14:30 przez Zico63, łącznie edytowano 2 razy
-

Zico63 - Members
Zico63 napisał(a):Wiązka do spryskiwaczy dzieli się już na klapie. Ta jedna kostka pozwala popodłączać te na klapie. Spróbuję wstawić fotki, jak to jest u mnie
Ta jedna wychodzi mi z podszybia. Z samej maski tylko jeden przewód wychodzi z dwóch spryskiwaczy.
Ja nie mam tych oznaczonych przez Ciebie czerwoną strzałką. W miejscu zielonej kończy mi się kostka spod podszybia. Dwa przewody wchodzą w otwory od spryskiwaczy. Da się u mnie to zamontować?
- nitroo
Ja zrobilem swoja wlasna wiazke. Spryski mialem podgrzewane, wiazka kolo maski sie urywala, wiec wzialem ze 2m przewodow, szerokie konektorki zenskie, zalutowalem, zaizolowalem i bangla.
VW Vento 1.9TDI 1Z ++
Na potęge Posępnego Czerepu, mocy przybywaj!
Captain Planet, he's our hero. Gonna take pollution down to (Euro)0
Na potęge Posępnego Czerepu, mocy przybywaj!
Captain Planet, he's our hero. Gonna take pollution down to (Euro)0
- Bradley
- Fanatyk
Z dużą trudnością, ale podobno da się zdemontować, Główną przyczyną jest zgnicie połączenia przewodu z będącą tam blaszką.
Gdzieś na "konkurencyjnym" forum Golfa czytałem o tym, czy nie w dziale FAQ. Wieczorkiem postaram się poszperać
Właśnie, coś mi się kojarzyło
Gdzieś na "konkurencyjnym" forum Golfa czytałem o tym, czy nie w dziale FAQ. Wieczorkiem postaram się poszperać
Właśnie, coś mi się kojarzyło

Ostatnio edytowano 11 cze 2010, o 00:00 przez Zico63, łącznie edytowano 1 raz
-

Zico63 - Members
Hej nie będę zakładał nowego tematu, jak sprawdzić czy działają mi grzane spryski?? Ostatnio zauważyłem że mam własnie kable idące pod maską wieć stwierdziłem że mam grzane spryski
tylko nie wiem czy działają choć zimą zawsze działały, one się same załączają podczas jazdy?? Są gorące jak silnik chodzi czy jak??
tylko nie wiem czy działają choć zimą zawsze działały, one się same załączają podczas jazdy?? Są gorące jak silnik chodzi czy jak??-

grzesiek1945 - Czytacz
grzesiek1945,
Tam masz napisane jak są podłączone i jak sprawdzić czy działają.
Pzdr
pablomed napisał(a):Zico63, pozwolę sobie Ciebie wyręczyć
http://www.ace.vot.pl/ind...id=49&Itemid=35
Tam masz napisane jak są podłączone i jak sprawdzić czy działają.
Pzdr
Mój Goferek- były:
moj-golf/czarnuch-by-czaro-t26881.html
moj-golf/czarnuch-by-czaro-t26881.html
-

czaro - Members
- Rocznik: 1995
- Silnik: 2000
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 5-drzwiowe
• Strona 1 z 1