Witam koledzy,czy ten plastik da sie kupic?Jest to regulacja lampy z przodu HELLA.Prosze o pomoc bo lampy swieca tam gdzie same chca.Z gory dzieki za odp.
Poszukaj na Naszej giełdzie, ktoś miał jakieś używane lampy na sprzedaż. Choć nie zawsze można trafić na dobry okaz, niekiedy plastiki kruszą się w rękach.
w każdym razie jak na razie zamienników niema, nie wiem czemu, bo np do golfów II jest to wszystko dostępne. Wszedłem też z ciekawości do sklepu internetowego Gajosa z ASO w Sopocie, brak na stanie cena kilka zeta 1H6941141
cieżko dostac zamiennik bołamią sie przy wyciąganiu
Polska wersja programu MACH3 cnc---- Makra do palników ,magazynków, THC, OHC---- EKRANY dla firm i producentów maszyn ---- budowa sprzedaż maszyn Plazmy, Elektrodrążarki, Frezarki ,Tokarki, Gietarki, inne maszyny
Pisząc zamiennik mam na myśli produkt nie sygnowany znakiem VW, o trwałości różnej Np dla golfa II takie zamienniki śrub do lamp produkuje firma ROMIX. Rozgrzanie elementu suszarką lub na słoneczku zmniejsza ryzyko połamania przy wyjmowaniu
Bylem koledzy na szrocie ale w jednym polamane w drugim nie bylo.Facet mowi ze te plastiki to ciezka sprawa.Bede dalej szukal,jak bedziecie cos mieli,to dajcie znac.Z GORY DZIEKI ZA INFO.
ja wiem że lepiej samemu pokleic ze srub nakretek wiem badziewnie.. ale dobry klej i trzyma sie
Polska wersja programu MACH3 cnc---- Makra do palników ,magazynków, THC, OHC---- EKRANY dla firm i producentów maszyn ---- budowa sprzedaż maszyn Plazmy, Elektrodrążarki, Frezarki ,Tokarki, Gietarki, inne maszyny