Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
Pilot + centralny = problem
Witam forumowiczów mam taki nietypowy problem, mam centralny zamek oraz zalozony autoalarm, dzialajacy na pilota, problem polega na tym ze gdy zamykam auto przez pilota to zamykają się tylko 3 zamki a ten główny od kierowcy nie w czym moze leżeć problem takiego (nie)dzialania ?
- matek091
- Czytacz
a jak zamykasz normalnie z kluczyka to zamykają się wszystkie drzwi ?
napisz jeszcze czy centralny masz pneumatyczny na pompkę czy elektryczny na siłownikach?
No i napisz może trochę więcej jak to się stało czy nagle w sensie, że wczoraj wszystko działało a dzisiaj nie działa czy coś może kombinowałeś przy centralnym ?
napisz jeszcze czy centralny masz pneumatyczny na pompkę czy elektryczny na siłownikach?
No i napisz może trochę więcej jak to się stało czy nagle w sensie, że wczoraj wszystko działało a dzisiaj nie działa czy coś może kombinowałeś przy centralnym ?
moja maszyneria - http://www.golf3.pl/topics2/mk3-by-fisz ... htm#417521
- fiszerman
- Czytacz
Więc tak : centralny sam w sobie dziala normalnie, gdy alarm jest wyłączony to wszystkie drzwi sie zamykaja i otwierają.
Niestety nie wiem jaki mam rodzaj czy elektryczny czy na pompke jak to sprawdzic?
Od kupna auta mialem pilota i autoalarm, ale nie używalem go bo baterie padly w pilocie taraz po wymianie baterii dziala tak, że zamykając pilotem tylko 3 zamki a ten od kierowcy musze juz kluczykiem
Niestety nie wiem jaki mam rodzaj czy elektryczny czy na pompke jak to sprawdzic?
Od kupna auta mialem pilota i autoalarm, ale nie używalem go bo baterie padly w pilocie taraz po wymianie baterii dziala tak, że zamykając pilotem tylko 3 zamki a ten od kierowcy musze juz kluczykiem
- matek091
- Czytacz
z tyłu przy prawej lampie powinieneś mieć pompkę od centralnego
moja maszyneria - http://www.golf3.pl/topics2/mk3-by-fisz ... htm#417521
- fiszerman
- Czytacz
• Strona 1 z 1