Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
oswietlenie schowka i oswietlenie w podsufitce
oswietlenie schowka swieci ciagle gdy on otwartu i zamkniety, tez tak macie (dodam ze nie posiadam wkladki zamka w schowku ma to jakies znaczenie??) i oswietlenie w podsufitce gdy otwieram drzwi prawe czy lewe to lamka sie zapala , lecz gdy juz zamkne to nie gasi sie, prosze jakies podpowiedz co z tym zrobic. z gory dzieki za pomoc.
- maciek10012
- Czytacz
Światełko w podsufitce nie gaśnie po odczekaniu krótszego czasu/zamknięciu samochodu/przekręceniu kluczyka?
-

Sekate - Badacz tematu
U mnie podświetlenie schowka działa po przekręceniu zapłonu, a lampka przy podsufitce gaśnie po 5s po zamknięciu drzwi.
moj-golf/vw-golf-3-rolling-stones-t4304.html - Mój red Rolling Stones 

-

Bonix - Badacz tematu
No u mnie w schowku sie zapala jak przekręcę zapłon. a ja zgaszę zapłon gaśnie wiec jest wszystko ok.
w podsufitce mam ustawiony ze gaśnie po 6 sekundach gdzieś tak.i jest wtedy na położeniu środkowym.
w podsufitce mam ustawiony ze gaśnie po 6 sekundach gdzieś tak.i jest wtedy na położeniu środkowym.
moj-golf/moj-ukochany-golf-3-prosto-od-emiczki-t41103.html -Ma była miłość 

-

Emiczka - VIP
- Rocznik: 2003
- Silnik: 1.6 passat B5fl
- Paliwo: PB
- Nadwozie: kombi
Pstryczek powinien być na środku, chyba, że coś było kombinowane w przełączniku. Dostań się do niego i zobaczy czy nie masz np jakichś kabelków dolutowanych (ja tak mam i nie działa mi gaszenie po czasie).
-

Sekate - Badacz tematu
• Strona 1 z 1