wszystko działało zalozylem halo na probe i nagle po 20 min zgasł jeden z nich okazało ze obudowa halo sie przepalila
myślałem ze za mocne żarówki w nim były ale nie.. były 12v 55 wiec chyba normalne... Co mogło by być przyczyna ich stopienia???Moderator: Moderator
wszystko działało zalozylem halo na probe i nagle po 20 min zgasł jeden z nich okazało ze obudowa halo sie przepalila
myślałem ze za mocne żarówki w nim były ale nie.. były 12v 55 wiec chyba normalne... Co mogło by być przyczyna ich stopienia???
wiec jak narazie za wiele nie pomogłeś
a to ze mialem ori zestaw Hella wiem od samego początku. Taki chciałem właśnie zakupić dlatego po tej akcji jestem 
Taksi napisał(a):A co ma do rzeczy yellow czy nie yellow??? Ja nie mam problemu z ich spasowaniem tylko z tym ze żarówki popalily cale obudowywiec jak narazie za wiele nie pomogłeś
a to ze mialem ori zestaw Hella wiem od samego początku. Taki chciałem właśnie zakupić dlatego po tej akcji jestem
znowu opaliło mi jeden z halogenów w ciągu 4..5 minut
posiadam ori instalke z vento halo tez były z vento włącznik ori pod halogeny. co może być przyczyna ze żarówka aż tak się nagrzewa??? nie powinien być jakiś bezpiecznik??? Przekaźnik czy jakieś inne ustrojstwo???Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 14 gości