Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
orginalna instalacja obrysowek
witam potrzebuje kogos kto ma u siebie instalacje z usa orginalna bo interesuje mnie jak powinny byc orginalnie podlaczone obrysowki. czy one swieca tylko z pozycjami czy tez mrugaja razem z kierunkami najlepiej jakis schemacik by sie przydal podlaczenia tylko tak jak jest w orginale...
-

Jojek - Badacz tematu
-

swatu - VIP
- Rocznik: 1995
- Silnik: 2000
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 3-drzwiowe
no ok ale to jest tak orginalne?? bo przy takim podlaczeniu w momencie gdy swiatla beda zapalone to obrysowka nie bedzie mrugac z kierunkiem?? tylko przy zgaszonych swiatlach obrysowka bedzie pelnic role kierunkowskazu
-

Jojek - Badacz tematu
podłącze się do tematu mam kierunkowskaz i rozwiercam w nim malutką dziurkę obok miejsca na żarówki i wkładam tam małą diodę i podłączam pod postojówki od lamp i tu jest moje pytanie jak umocować tam diode żeby była sztywna i czym zakleić tą dziurę
[ Dodano: 2012-04-22, 16:16 ]
sory za spam ale można jeszcze z żarówkami dwuwłóknowe ale jak ja podłaczyć
[ Dodano: 2012-04-22, 16:16 ]
sory za spam ale można jeszcze z żarówkami dwuwłóknowe ale jak ja podłaczyć
- suchy123
- Czytacz
Re: orginalna instalacja obrysowek
w oryginalnej instalacji obrysowki niczym nie migaja, jest tam 5w zarowka i zapalaja sie razem z przednimi obrysami/postojówkami , w niektorych usa z przodu bywaly postojowki/kierunki na dwuwloknowej zarowce - 5w21w, tak wyglada pelna wiazka usa do lamp, pozycji z kierunkami i obrysowek .....Jojek napisał(a):witam potrzebuje kogos kto ma u siebie instalacje z usa orginalna bo interesuje mnie jak powinny byc orginalnie podlaczone obrysowki. czy one swieca tylko z pozycjami czy tez mrugaja razem z kierunkami najlepiej jakis schemacik by sie przydal podlaczenia tylko tak jak jest w orginale...

zapraszam na VARIANT YACHTOWY STORY moj-golf/usa-variant-yachtowy-story-t41787.html
- variant yacht
- Badacz tematu
czyli obrysowki sa podlaczone tylko razem z pozycja nie jako kierunkowskaz...
a co do koleggi pytania zeby podlaczyc zarowke dwowloknowa musiszmiec odpowiednia oprawke...
a co do koleggi pytania zeby podlaczyc zarowke dwowloknowa musiszmiec odpowiednia oprawke...-

Jojek - Badacz tematu
tak podlaczone sa jak pozycje...Jojek napisał(a):czyli obrysowki sa podlaczone tylko razem z pozycja nie jako kierunkowskaz...a co do koleggi pytania zeby podlaczyc zarowke dwowloknowa musiszmiec odpowiednia oprawke...
zapraszam na VARIANT YACHTOWY STORY moj-golf/usa-variant-yachtowy-story-t41787.html
- variant yacht
- Badacz tematu
obrysówki sama nazwa mówi ze to lampy obrysowe auta a , nie kierunkowskazy.
suchy123 w którym kierunku ?w zderzaku?Bo jesli planujesz zrobic postój w kierunku to ponizej masz przykłady takiej instalacji:
http://forum.vwvento.org/printview.php? ... f82ac0443c
suchy123 w którym kierunku ?w zderzaku?Bo jesli planujesz zrobic postój w kierunku to ponizej masz przykłady takiej instalacji:
http://forum.vwvento.org/printview.php? ... f82ac0443c
-

swatu - VIP
- Rocznik: 1995
- Silnik: 2000
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 3-drzwiowe
• Strona 1 z 1