Witam. Odebrałem auto od blacharza i problem jest tego typu, że centralny zamek nie działa i zauważyłem to koło domu. Przedtem wszystko działało. Blacharz podczas spawania progów podjarał trochę kable które przechodzą obok progów i zakleił je izolacją.. Czy to przez to może nie działać centralny ? Co się mogło zepsuć ?
Zamek oryginalny z tego co mowil poprzedni wlasciciel pneumat. GTI.
Dodam, że przypalił od strony pasażera......
Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
Nie działa centralny.
Moje padło :
-

kosmaty69 - Badacz tematu
W golfie wiązka od pompki leci lewym progiem (od kierowcy), więc nie powinno się nic dziać, lecz zawsze jest jakieś ale, najlepiej zdejmij osłonę wewnętrzną progu, zobacz co się kryje w zlepku od blacharza, czy kable nie poprute, czy nie ma zwarcia do masy i między nimi, zaizoluj jeszcze raz, jak nie pomoże, to może zwyczajnie nie odpiął akumulatora do spawania i powstał problem 
- lukszumk3
- Czytacz
Wystarczy, ze mi nie odpowietrzyl hamulcy tak jak trzeba bo oczywiscie jak spawal podloge to przewod tez chyba chciał posmarkać
... Wybiore się w piatek. Najgorsze, ze typ to kolega ojca i takie fuszery odwala
... Wybiore się w piatek. Najgorsze, ze typ to kolega ojca i takie fuszery odwalaMoje padło :
-

kosmaty69 - Badacz tematu
Póki co przejrzyj bezpieczniki, może na coś natrafisz, no i tam gdzie było grzebane w okolicy kabli, w progach etc, może przypiekła się jakaś wiązka i stąd problemy. A jeśli masz pewność że to fachman popsuł, niech się bierze za naprawę 

- lukszumk3
- Czytacz
• Strona 1 z 1