Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
Nie domykająca się szyba
Nie domyka mi się prawa przednia szyba, efektem jest szum powietrza w aucie. Kiedy jest zamknięta jak wcisnę przycisk to jeszcze ma chęć dojść do końca, ale nic z tego. W czym może być problem?
Mario
- Mario1987
- Czytacz
musisz zdjąć boczek i zobaczyć, albo jest jakaś blokada w prowadnicach albo jakiś problem z bębnem na który nawija się linka, może jest postrzępiona albo jakiś inny problem trudno powiedzieć więcej bez rozbiórki
- pablomed
- Members
szyba trzyma sie w 2 miejscach. nie ma żadnej regulacji
zdejmij boczek i wtedy pokręć korba i spójrz jak pracuje
zdejmij boczek i wtedy pokręć korba i spójrz jak pracujeGaz mam w podłodze, nie w bagażniku
- VolDan
- Moderator Globalny
- Rocznik: 92
- Silnik: ABD POWER
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 3-drzwiowe
VolDan, chodzi o szyby elektryczne, co ty z tą korbą, poza tym:
bębna może niema , tak nazwałem szpuleczkę na którą nawija się linka przy silniczku, jak tam wolisz nazwać tak nazywaj tylko nie pisz że niema.
Oraz ma regulację w trzech miejscach:
oba uchwyty można przesuwać prawo lewo oraz przy jednym z uchwytów jest plastykowy ogranicznik pozwalający unieść lub opuścić jednio z mocowań, po to właśnie żeby szła równolegle do górnej ramki drzwi co jest bardzo ważne, bo jak idzie pod skosem to się może blokować
bębna może niema , tak nazwałem szpuleczkę na którą nawija się linka przy silniczku, jak tam wolisz nazwać tak nazywaj tylko nie pisz że niema.
Oraz ma regulację w trzech miejscach:
oba uchwyty można przesuwać prawo lewo oraz przy jednym z uchwytów jest plastykowy ogranicznik pozwalający unieść lub opuścić jednio z mocowań, po to właśnie żeby szła równolegle do górnej ramki drzwi co jest bardzo ważne, bo jak idzie pod skosem to się może blokować
- pablomed
- Members
• Strona 1 z 1