Moderator: Moderator
• Strona 1 z 2 • 1, 2
NA JAKIE LAMPY WYMIENIĆ ZWYKŁE H4
Witam mam pytanko a mianowicie chcę wymienic zwykłe lampy h4 w mojej trójce na jakieś inne. Próbowałem już 2xh1 ale niestety kupiłem kiepskiej klasy zamienniki za nie całe 2 stówki i lipa. Chciałbym teraz kupić coś co naprawdę świeci, myślę o takich lampach ala golf IV. Lub coś podobnego tak do 6stuwek. Może ktoś mi poradzi jakie są dobre lub może jakiej firmy. Bo jest tyle tego ze można zgłupieć i bardzo latwo kupić jakiśszajs. Z gory dzięki za podpowiedzi. (DODAM ŻE NIE CHCĘ JUŻ 2XH1)
-

jaro7801 - Czytacz
greg_117 napisał(a):a czy lampy od mk4 wejdą bez przeróbki do mk3 ?:)
Z tego co wiem to nie. Chłopaki rozmawiają o ala mk4
Mój Goferek- były:
moj-golf/czarnuch-by-czaro-t26881.html
moj-golf/czarnuch-by-czaro-t26881.html
-

czaro - Members
- Rocznik: 1995
- Silnik: 2000
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 5-drzwiowe
greg_117 napisał(a):Przypnę się do tematu a czy lampy od mk4 wejdą bez przeróbki do mk3 ?:)
Niee, musisz wymieniac wtedy blotniki maske i caly przod
byl juz o tym temat i nawet fotki takiego golfa...
Autorowi chodziło o ala mk4...
-

K@mil - POMOCNIK

ja mam engelsy:) i chwale sobie ładnie wygladaja i ksenony leza w nich jak ulał:) he he:0 sa tam h1 takze mozesz zamawiać:) aha mnei juz dowoda zabrali za ksenony
ale i tak wsadze raz jeszcze:) bo to zupe łnie inna jazda:)
[ Dodano: 2010-11-18, 22:15 ]
wiadomo bo nie ma sprysków i za brak samoregulacji soczewek:) za to sie czepia:) ale bede kombinił zrobienie tego na sztuke:PP by mieli białę na czarnym
ale i tak wsadze raz jeszcze:) bo to zupe łnie inna jazda:) [ Dodano: 2010-11-18, 22:15 ]
wiadomo bo nie ma sprysków i za brak samoregulacji soczewek:) za to sie czepia:) ale bede kombinił zrobienie tego na sztuke:PP by mieli białę na czarnym
- kamyk212121
- Badacz tematu
greg_117 napisał(a):do ksenona jest potrzebny spryskiwacz tak ?
tak
do czasu ,pozniej beda na biegu zmieniac na zwykle zarówki albo co gorsza na zwykłe lampy.greg_117 napisał(a):u mnie kolesie jezdza na ksenonach i maja w zwykle lampy włożone i się noe boja a juz kawałek czasu maja je
-

swatu - VIP
- Nadwozie: 3-drzwiowe
heheheh wiadoma sprawa ze sie jezdzi ale jak ich złapia to wiessz wszystkiego sie czepiaja:( mam temat załozony ile mandatu za to przysługuje pisza koledzy ze 8 i do 500 mandat:) takze wiesz:P ale co ja prawie rok smigałem bez złapania i sie nie czepiali:) takze moze sie uda jak cos to nieiwedziałem bo takie kupiłem na allegro:P heheh do ksenonów potzebne są spryskiwacze na lampe oraz mechanizm samoregulujacy soczewke tzn jak bedziesz jechał załadowany z tyłu to same sobie zmienia poziom swiecenia by nieoslepiały innych utomatycznie nie manualnie ważne:) TAKE WIESZ TRZEBA JAKAS POWIZORKE ZROBIC:pp JA BD KĄBINIŁ U SIEBIE MODÓŁ KONFORTU ŚWIATEŁ MIJANIA:ppp NIE SPRAWDZA BO NEIBD MIELI JAK:p)
- kamyk212121
- Badacz tematu
kamyk212121, sprawdzą ci homologację i zabiorą dowód od razu
. Nie kombinuj bo tego przepisu nie przeskoczysz.
. Nie kombinuj bo tego przepisu nie przeskoczysz.Moje mk3
“go to work, send your kids to school
follow fashion, act normal
walk on the pavements, watch T.V.
save for your old age, obey the law
Repeat after me: I am free”
“go to work, send your kids to school
follow fashion, act normal
walk on the pavements, watch T.V.
save for your old age, obey the law
Repeat after me: I am free”
-

e2 - Members
- Nadwozie: 3-drzwiowe
Wystarczy że sprawdzą czy masz na kloszu albo na lampie wybitą homologację na zenona jak nie będziesz miał to nie będzie ani kombinowania ani niczego tylko poleci dowód i kasa na mandat i na przegląd.
-

gomez1982 - Gaduła