Witam. Od około tygodnia tak jak w temacie mruga mi lewa żarówka od podświetlenia rejestracji. Do tego w czasie jazdy są przebłyski lampki w podsufitce (po wjechaniu w nierówność czasami mrugnie także). Do tego po zamknięciu drzwi żarówka w podsufitce się nie gasi. Fakt, kiedyś pod lampkę w podsufitce kumpel podłączał mi oświetlenie pod drzwi (LED'owe paski) ale to odłączyłem bo myślałem, że to było przyczyną ale niestety problem nadal występuje.
Proszę o podpowiedź jak sobie z tym poradzić.
Pozdrawiam
Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
Może tak czy czasem ten twój kupel tych ledowych pasków nie podłączał pod pod włącznik od otwierania drzwi ?
Jeżeli tak to sprawdź włącznik to po pierwsze ? następnie w podsufitce przełącznik ,jak tam będzie wszystko ok to przekaźnik czasowy do sprawdzenia to moim zdaniem tylko może być przyczynom
A co do oświetlenia tablicy rejestracyjnej ? to sprawdź i wyczyść często śniedziejące miejsce oprawki żarówki
Jeżeli tak to sprawdź włącznik to po pierwsze ? następnie w podsufitce przełącznik ,jak tam będzie wszystko ok to przekaźnik czasowy do sprawdzenia to moim zdaniem tylko może być przyczynom
A co do oświetlenia tablicy rejestracyjnej ? to sprawdź i wyczyść często śniedziejące miejsce oprawki żarówki
to nie świat mknie do przodu
to ty za.........
Gaz jest do zapalniczek
Ropa do traktorów
to ty za.........
Gaz jest do zapalniczek
Ropa do traktorów
- benek
- Gaduła
• Strona 1 z 1