Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
Montaż halogenów
Witam, zacznę od tego, że przeczytałem większość tematów odnośnie montażu halogenów w golfie i mam pytanie. Ponieważ ostatnio dostałem halogeny na przód i włącznik do nich ( z opcją przód i tył). Szukałem w okrągłym pinie nad chłodnicą tego przewodu szarego z żółtym paskiem, który prawdopodobnie jest od halogenów lecz go tam nie ma. jak wyciągnąłem stary włącznik to do niego wchodzi ten przeód szaro żółty, i moje pytanie gdzie dalej go mam szukać dokładnie w skrzynce bezpieczników bo w komorze nigdzie go nie widać.
- wisniaa95
- Berbeć
W okrągłej złączce jest w pinie piątym - szaro żółty kolor. Dalej idzie do skrzynki bezpieczników do kostki A2 pin 8
dalej w skrzynce wewnętrznie idzie do kostki P pin 1 i stamtąd do przełącznika cały czas w kolorze Szaro żółtym
Bardziej szczegółowo Ci nie napiszę bo nie idzie
dalej w skrzynce wewnętrznie idzie do kostki P pin 1 i stamtąd do przełącznika cały czas w kolorze Szaro żółtym
Bardziej szczegółowo Ci nie napiszę bo nie idzie

R.I.P Mystic B. [*]
-

BartheZz_3 - Members
- Rocznik: 95
- Silnik: 1Z
- Paliwo: ON
- Nadwozie: kombi
BartheZz_3 napisał(a):W okrągłej złączce jest w pinie piątym - szaro żółty kolor
Dokładnie tak, z tym że przed złączem, bo za trzeba sobie wypuścić do halo i dodać masę np.z belki pod zderzakiem

moj-golf/black-mk3-by-mirogti-t68213.html
Samochód jest dopiero wtedy szybki, kiedy rano stoisz przed nim i boisz się go otworzyć.
Nadsterowność wzbudza strach w pasażerach. Podsterowność – w kierowcy.
Jeżeli wszystko jest pod kontrolą jedziesz zbyt wolno.
Samochód jest dopiero wtedy szybki, kiedy rano stoisz przed nim i boisz się go otworzyć.
Nadsterowność wzbudza strach w pasażerach. Podsterowność – w kierowcy.
Jeżeli wszystko jest pod kontrolą jedziesz zbyt wolno.
-

MiroGti - Forumowy wyjadacz
- Rocznik: 97
- Silnik: 2.0 AGG GTI
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 5-drzwiowe
Siemka, sory, że odpisuje po takim czasie, ale zrobiłem dzisiaj zdjęcie tego okrągłego złącza nad chłodnicą. i niestety nie ma tutaj tego szaro żółtego przewodu a wychodzi on z przełącznika od świateł. Dodam, że holegony co dostałem posiadają kawałek przewodu i jest to brązowy i sam szary bez żółtego. Czy któryś z tych kabli może być od halogenów ?

- wisniaa95
- Berbeć
Gdzieś na tej kostce musi być oznaczenie który pin ma który numer
poszukaj pinu piątego! slawek5t napisał że u niego był to kabel NIEBIESKO-żółty 
poszukaj pinu piątego! slawek5t napisał że u niego był to kabel NIEBIESKO-żółty 
R.I.P Mystic B. [*]
-

BartheZz_3 - Members
- Rocznik: 95
- Silnik: 1Z
- Paliwo: ON
- Nadwozie: kombi
• Strona 1 z 1