Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
migajaca kontrolka swiec zarowych
Witam. Mam problem z mrygajaca kontrolka swiec zarowych. Po odpaleniu i odczekaniu ok minuty zapala sie i mryga. Swiece dopiero co wymienione. Jak ktos bedzie chcial opisac problem czujnika stopu to tez wymieniony na nowy. Nic nie skutkowalo poprawa. Co to moze byc jeszcze?
- 2ziomus
- Berbeć
podlacz vag i zobacz jakie bledy wyskakuja
u mnie wszystko bylo ok wymienilem czujnik a nadal mrygala wina bylo brak czujnika polozenia pedalu hamulca czujnik potrzebny do tempomatu
zalozenie czujjnika pomoglo i jest juz po problemie
u mnie wszystko bylo ok wymienilem czujnik a nadal mrygala wina bylo brak czujnika polozenia pedalu hamulca czujnik potrzebny do tempomatu
zalozenie czujjnika pomoglo i jest juz po problemie
-

KrOlikkk - Badacz tematu
podepnij pod Vaga może są jakieś błędy
problem może też być z przekaźnikiem grzania świec lub nie sprawny czujnik temperatury cieczy chłodzącej
[ Dodano: 2014-01-16, 22:47 ]
Kontrolka ta w VW moze sygnalizowac nawet uszkodzony automat(wlacznik) świateł stopu, gdyz jest on dwuobwodowy.
Wlacznik jak wiadomo znajduje sie nad pedałem hamulca.Nalezy sprawdzic czy sa stopy po nacisnieciu pedału
problem może też być z przekaźnikiem grzania świec lub nie sprawny czujnik temperatury cieczy chłodzącej
[ Dodano: 2014-01-16, 22:47 ]
Kontrolka ta w VW moze sygnalizowac nawet uszkodzony automat(wlacznik) świateł stopu, gdyz jest on dwuobwodowy.
Wlacznik jak wiadomo znajduje sie nad pedałem hamulca.Nalezy sprawdzic czy sa stopy po nacisnieciu pedału
-

Gesiu_15 - Moderator Globalny
- Rocznik: 1994
- Silnik: 2.0 2E GTI
- Paliwo: PB+LPG
- Nadwozie: 3-drzwiowe
• Strona 1 z 1