luźny przewód

Wszystkie informacje o instalacji elektrycznej

Moderator: Moderator

luźny przewód

Postprzez krzysiudd » 30 sie 2014, o 13:53

Witam. Mam za schowkiem luźny przewód do niczego nie podłączony, kolor brązowy i czarny z białym paskiem na karteczce fabrycznej oznaczenie BC 01 albo 81 niestety ale wyblakło. Czy wie ktoś do czego on może być?
Avatar użytkownika
krzysiudd
Czytacz
 
Posty: 111
Dołączył(a): 6 wrz 2008, o 18:51
Lokalizacja: opoczno

luźny przewód

 

Postprzez MiroGti » 30 sie 2014, o 14:49

A podświetlenie schowka masz?
moj-golf/black-mk3-by-mirogti-t68213.html

Samochód jest dopiero wtedy szybki, kiedy rano stoisz przed nim i boisz się go otworzyć.
Nadsterowność wzbudza strach w pasażerach. Podsterowność – w kierowcy.
Jeżeli wszystko jest pod kontrolą jedziesz zbyt wolno.
Avatar użytkownika
MiroGti
Forumowy wyjadacz
 
Posty: 856
Dołączył(a): 28 sty 2014, o 20:04
Lokalizacja: KDA
Rocznik: 97
Silnik: 2.0 AGG GTI
Paliwo: PB
Nadwozie: 5-drzwiowe

Postprzez krzysiudd » 30 sie 2014, o 15:33

Tak działa kabelki są gołe nie mają żadnej kostki. a może coś do radia bo radio dziala tylko nie przestało odbierać radio antena podpięta.
Avatar użytkownika
krzysiudd
Czytacz
 
Posty: 111
Dołączył(a): 6 wrz 2008, o 18:51
Lokalizacja: opoczno

Postprzez MiroGti » 30 sie 2014, o 18:41

zapodaj fotke jak możesz ,chyba że po poprzednim właścicielu zostało coś , a napięcie jest na nim jakieś ?

[ Dodano: 2014-08-30, 17:43 ]
krzysiudd napisał(a):przestało odbierać radio antena podpięta.

chyba że do wzmacniacza antenowego to było ,ale to na pewno nie ori było
moj-golf/black-mk3-by-mirogti-t68213.html

Samochód jest dopiero wtedy szybki, kiedy rano stoisz przed nim i boisz się go otworzyć.
Nadsterowność wzbudza strach w pasażerach. Podsterowność – w kierowcy.
Jeżeli wszystko jest pod kontrolą jedziesz zbyt wolno.
Avatar użytkownika
MiroGti
Forumowy wyjadacz
 
Posty: 856
Dołączył(a): 28 sty 2014, o 20:04
Lokalizacja: KDA
Rocznik: 97
Silnik: 2.0 AGG GTI
Paliwo: PB
Nadwozie: 5-drzwiowe

Postprzez k-m-r1 » 31 sie 2014, o 08:58

głośniki ?

sprawdźgdzie ten przewód ma 2 koniec tak bedzie szybciej
Polska wersja programu MACH3 cnc---- Makra do palników ,magazynków, THC, OHC---- EKRANY dla firm i producentów maszyn ---- budowa sprzedaż maszyn Plazmy, Elektrodrążarki, Frezarki ,Tokarki, Gietarki, inne maszyny
Avatar użytkownika
k-m-r1
Weteran
 
Posty: 2080
Dołączył(a): 24 sie 2008, o 18:48
Lokalizacja: OOL DW Praszka Wrocław

Postprzez krzysiudd » 31 sie 2014, o 22:07

wszystko działa musiało coś kiedyś być a teraz już nie ma. dzięki za zainteresowanie.
Avatar użytkownika
krzysiudd
Czytacz
 
Posty: 111
Dołączył(a): 6 wrz 2008, o 18:51
Lokalizacja: opoczno


- - -



Powrót do Elektryka

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 2 gości