Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
licznik-problem
witam mam golfa III 1.8 55KW BEZ OBROTKA I JEST PROBLEM NIE DZIALA PREDKOSCIOMIERZ I PRZEBIEG RESZTA JEST OK . WIECIE MOZE CO JEST GRANE POZDRAWIAM I Z GORY DZIEKUJE
vw golf VR6
vw golf 1.8
vw golf 1.8
-

artur9024 - Czytacz
-

saladrus - Members
BEZPIECZNIK NR7 CAŁY TO RACZEJ BEDZIE TEN IMPULSATOR A MA MOZE KTOS TAKI NA PRZEDAŻ
nie używamu duzych liter
nie używamu duzych liter
Ostatnio edytowano 17 paź 2010, o 21:38 przez artur9024, łącznie edytowano 2 razy
vw golf VR6
vw golf 1.8
vw golf 1.8
-

artur9024 - Czytacz
impulsator jest w skrzyni biegów i dochodzą do niego 3 przewody jeśli one i wtyczka są sprawne to do wymiany kłania się właśnie impulsator
pozdrawiam
P.S. Na forum nie piszemy dużymi literami

pozdrawiam
P.S. Na forum nie piszemy dużymi literami

-

marcinkoz2910 - Members
tez tak miałem,tylko ze raz chodził a raz nie i wystarczyło że nim trochę przekręciłem i na razie chodzi 

-

VW Michał VW - Czytacz
- Rocznik: 1995
- Silnik: 1.9 TDI
- Paliwo: ON
- Nadwozie: 5-drzwiowe
witam
a ja mam tak że obrotomierz działa a nie ma przebiegu. Na początku przestało przybywać kilometrów
, po odłączaniu aku i ponownym podłączeniu nic się nie wyświetla. Jak odczepię wtyczkę od impulsatora to obrotomierz również nie działa. Zastanawiam się czy padł tylko trochę impulsator
czy terz raczej coś się urodziło w liczniku.
sugestie i namiary na kogoś kto to sprawdzi w okolicach wołomin wyszków legionowo mile widziane pozd
a ja mam tak że obrotomierz działa a nie ma przebiegu. Na początku przestało przybywać kilometrów
, po odłączaniu aku i ponownym podłączeniu nic się nie wyświetla. Jak odczepię wtyczkę od impulsatora to obrotomierz również nie działa. Zastanawiam się czy padł tylko trochę impulsator
czy terz raczej coś się urodziło w liczniku.
sugestie i namiary na kogoś kto to sprawdzi w okolicach wołomin wyszków legionowo mile widziane pozd
P. Kruk
- przemyslaw200
- Berbeć
• Strona 1 z 1