Witajcie!
Mój golfik 1.8 benzyna, nie wyświetla przejechanych km,nic nie wyświetla się na wyświetlaczu.(jeszcze niedawno tak lekko było widać niektóre cyfry). Dodam , że wyświetlacz od zegara jest ok. Może ktoś wie jak to naprawić. Czy wymiana zegarów pomoże czy to grubsza sprawa?
Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
Pomoże, jednak ja bym sprawdził jeszcze wtyczkę z tyłu wyświetlacza może po prostu wyskoczyła kawałek
Może też padła żarówka pod wyświetlaczem - jeśli masz nimi podświetlane 
Może też padła żarówka pod wyświetlaczem - jeśli masz nimi podświetlane 
-

Pro100 - VIP
- Rocznik: 93
- Silnik: R32
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 5-drzwiowe
I kolejna opcja elastometr pod wyświetlaczem już nie łączy go z zasilaniem i jak docisnąłbyś wyświetlacz zacznie działać (pomoc na chwilę)
- muchomorek165
- Czytacz
Witam
podpinam sie częściowo do tematu. Wczoraj zgasło mi podświetlanie przebiegu na prędkościomierzu. Widać cyfry ale na szarym tle. Wszystko inne działa. Godzina podświetla sie na zielono, wskazówki...
Prosze o info. jak usunac usterke
podpinam sie częściowo do tematu. Wczoraj zgasło mi podświetlanie przebiegu na prędkościomierzu. Widać cyfry ale na szarym tle. Wszystko inne działa. Godzina podświetla sie na zielono, wskazówki...
Prosze o info. jak usunac usterke

- snowfox
- Czytacz
Ja jeszcze w nawiązaniu do mojego problemu z licznikiem km, a mianowicie dziś padł akumulator i trzeba było ładować, po naładowaniu aku, wyświetlacz zaczął działać tylko z małym defektem - liczby nie wyświetlają się w całości.(efekt podobny do słabych baterii w kalkulatorze).
[ Dodano: 2014-01-26, 11:54 ]
nikt naprawdę nikt?
[ Dodano: 2014-01-26, 11:54 ]
nikt naprawdę nikt?
-

carrie86 - Czytacz
• Strona 1 z 1