Moderator: Moderator

Fill89 napisał(a):Witam! mam nietypowy pomysł i wiele pytań. Zastanawiam sie czy nie da rady wstawić licznika digital od golfa mk2 go golfa 3? Z tego co sie orjętuje to tylko w mk2 były liczniki digital. Bardzo fajnie to wygląda i sie dziwie ze nie było żadnej (trójki) z takim licznikiem. Sądze ze będzie przy tum dużo pracy. Zastanawiam się czy ładnie i estetyczne uda się włożyć ten licznik. Moze ktoś już czegoś takiego dokonał? Golf 3 z digital-em to byłby wypas
). tylko na twoim miejscu bym uwazal bo niestety układy elektroniczne nie lubia wyładowan wiec wszystkie styki dobrze musza byc zrobione, jesli ten licznik ma w swojej budowie wykorzystane układy CMOS to uwazaj przy dotykaniu ich rekoma bo moze byc niespodzianka
. powodzenia. pozdrawiam
moj-golf/vr6-by-pijey88-t4392.html
rarytas taki poszedł za takie pieniądze 
moj-golf/vr6-by-pijey88-t4392.html
mam chęć założenia czegoś takiego to swojego mk3 widziałem takie coś w golfie A59 po prostu rewelka
jakieś podpowiedzi mile widziane zwłaszcza jak takie cudo ktoś ma w swoim goferku
widziałem w MKII, fajna sprawa 
moj-golf/moje-gt-t21191.html
moj-golf/zwykle-mk3-vr6-by-pawel1990-t34070.html
moj-golf/zielone-gti-t54087.html
inne-samochody-z-rodziny-vag/b5-variant-by-pawel1990-t64298.htmlUżytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości