Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
Kontrolka Poduszki Powietrznej
Panowie mam problem z kontrolka poduszki powietrznej... Dziś zapaliła mi się przy odpaleniu silnika i nie chce zgasnać... ciagle swieci... nie wiem wogole czemu jak wszystko bylo oki auto stalo... Dodam że je dzis mylem... ale czy to moze byc jakis problem jezeli auto jest szczelne ?! moze jakies zwarcie ukladu ?! Pomożcie mi koledzy... Dodam że jestem z Katowic, jeżeli musialbym sie wybrać do stacji diagnostycznej by odnaleźć bład poprzez podpiecie auta pod VAG to gdzie proponujecie w okolicach śląska... Wiem ze jest sporo kolegów z Tychów wiec moze mi jakoś pomoga...
-

tymcio_10 - Czytacz
przeważnie taśma się uszkadza (ta przy mocowaniu kierownicy), najlepiej znajdź kogoś kto dysponuje VAGiem i zdiagnozuje ci autko za przysłowiowe piwko
będziesz wiedział co jest nie tak
Moje byłe MK3 VR6
moj-golf/vr6-by-pijey88-t4392.html
moj-golf/vr6-by-pijey88-t4392.html-

PiJey88 - Administrator
- Rocznik: 1996
- Silnik: 2.8 VR6 AAA
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 5-drzwiowe
tymcio_10, najlepiej na początku odczytać jaki błąd się wysypał
ja jestem czasami w tychach na ulicy fabrycznej 2 tam gdzie jest serwis opon a ja jestem w tachografach to mogę Ci w jakiś dzień jak tam bede na zmianie odczytać błędy i coś pomogę chyba że będziesz w jakiś dzień w skoczowie ?
bo usterek może być bardzo dużo a szkoda się męczyć
[ Dodano: 2010-10-12, 18:18 ]
pisz mi najlepiej na PW w sprawie spotkania
ja jestem czasami w tychach na ulicy fabrycznej 2 tam gdzie jest serwis opon a ja jestem w tachografach to mogę Ci w jakiś dzień jak tam bede na zmianie odczytać błędy i coś pomogę chyba że będziesz w jakiś dzień w skoczowie ?
bo usterek może być bardzo dużo a szkoda się męczyć
[ Dodano: 2010-10-12, 18:18 ]
pisz mi najlepiej na PW w sprawie spotkania

-

marcinkoz2910 - Members
• Strona 1 z 1