Moderator: Moderator
• Strona 2 z 3 • 1, 2, 3
Mi się też co jakiś czas zaświeca ta kontrolka. Czy to też może być oznaka "wyjechanego" łożyska? wiem , że mam już do wymiany bo strasznie huczy i co jakiś czas się właśnie zapala ta kontrolka...
- Mateo.B
- Czytacz
nie wiem jakim cudem ale po kupnie obocnego auta zapalala mi sie tez olalem to nic sie nie dzialo pewnego dnia postanowilem wymienic reczny rozkrecam patrze a tam kabelek naderwany od kostki rekawa zaizolowalem i po klopocie
Wódka 25zł; Kieliszki 5zł ;spojrzenie matki gdy wracasz do domu nad ranem--bezcenne
moj-golf/bordowy-metalic-by-sitos-banditos-t23878.html
moj-golf/bordowy-metalic-by-sitos-banditos-t23878.html
-

sitek699 - Members
Myślę, że chyba nie ma żadnego przekaźnika do kontrolek w liczniku.. ale może niech ktoś inny się wypowie 

-

buziol12 - Czytacz
- Rocznik: 1992
- Silnik: 1.8 AAM
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 3-drzwiowe
Nie, oczywiście nie ma takiego "wspólnego" przekaźnika.
To, co jest wspólne to masa, a raczej może jej niedokładny styk. Nie jest to sprawa tylko wtyczki licznika ale i może punktu masowego, tzw. rozety na lewym słupku drzwiowym.
To, co jest wspólne to masa, a raczej może jej niedokładny styk. Nie jest to sprawa tylko wtyczki licznika ale i może punktu masowego, tzw. rozety na lewym słupku drzwiowym.
-

Zico63 - Members
cześć buziol12 nie wiem czy cie to zmartwi, czy ucieszy ale ja miałem taki sam problem i w tym przypadku mi pomogła zmiana licznika, tez dochodziłem od czujników po słabą mase aż trafił sie dzień kiedy musiałem wymienić licznik i po tej zmianie kontrolka ręcznego odrazu sie dobrze swieciła bez wzgledu czy na opdalonym czy nie
pozdro.
pozdro.
- rolek
- Czytacz
-

buziol12 - Czytacz
-

buziol12 - Czytacz
a odpal go i przyjrzyj sie kontrolce wtedy jak bedziesz włączał swiatła, ja jak włączałem swiatła to wtedy mrukneła i znowu sie żażyła, no ale mi pomogło wymiana licznika, a może to tylko trzeba poprawić kostke za licznikiem, ja tak nie próbowałem bo wtedy juz dawałem nowy licznik
- rolek
- Czytacz