Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
Komputer golf III
Witam mam pytanko czy golf III 1,3 93 rok ma komputer żeby podłaczyć do nie go komputer diagnostyczny żeby sprawdzić błedy itp? prosze o pomoc
- adam291989
- Berbeć
dokładnie mały błąd 1,4 a nie 1,3 dzięki panowie i może wiecie ja już pisałem na forum ale nikt nie odpisał mam problem samochód mi odpali ale jest taki problem odpalam go i jest ok dodam lekko gazu zaczyna kulawo chodzic a musze go przegazować żeby załączyć na gaz i jak dodam gazu zakuleje i zgaśnie i nie można go potem odpalić długo trzeba kręcic i powoli zacznie lapać i po jakims czasie odpali i kuleje ale chodzi i jak sie nagrzeje to już jest ok przewody świece kopułka palec wymieniony i nie mam pojęcia co to może być
- adam291989
- Berbeć
Czy na gaz przełącza się niezależnie od temp. tylko po przekroczeniu obrotów .Bo jeśli tak to zbyt szybko przełączasz na gaz .Prz niskich temp trzeba trochę pojechać na benzynie niestety. A jeśli nie chce chodzić na PB to być może masz do wymiany filtr paliwa.
- Marecki
- Berbeć
• Strona 1 z 1