Witam.
Panowie potrzebuje numery kompów które zamiennie pasują z moim:
Mój to: BOSCH: 0 261 203 266
DIGIFANT DF1: 037 906 024D
Podobno etka podaje zamienne kompy (nie wiem na 100%).
Pozdrawiam.
Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
-

Pro100 - VIP
- Rocznik: 93
- Silnik: R32
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 5-drzwiowe
-

leyn - Badacz tematu
- Rocznik: 1995
- Silnik: 2000
- Nadwozie: 3-drzwiowe
Zico63 dzięki wielkie. Siemens właśnie nie podejdzie ktoś mi mówił, jak masz boscha to szukaj tylko i wyłącznie boscha ale być może się mylę i mnie ktoś poprawi.
-

Pro100 - VIP
nie chodzi że Siemens czy Bosch tylko o to że to całkowicie inne systemy wtryskowe, nie wiem jak konretnie do 2E ale obie firmy moga robić sterowniki pod tymi samymi numerami do tych samych wtrysków, i nie sa identyczne w środku, co nie interesuje zwykłego użytkownika ale może tunigowca
Co do Golfa III to kolega wyżej wymienił pasujące sterowniki, choć praktycznie musisz szukac takiego samego jak masz, bo te z innymi numerami to były jako część zamienna czyli niesłychanie rzadko spotykane.
Natomiast sporo innych sterowników jest do 2E z Passata czy Seta, powinny pasować
Co do Golfa III to kolega wyżej wymienił pasujące sterowniki, choć praktycznie musisz szukac takiego samego jak masz, bo te z innymi numerami to były jako część zamienna czyli niesłychanie rzadko spotykane.
Natomiast sporo innych sterowników jest do 2E z Passata czy Seta, powinny pasować
- pablomed
- Members
Pablomed wiem wiem o co chodzi, jednak chce pierw podmienić zobaczyć czy to rozwiąże mój problem dotyczący auta anie kupować na darmo, kolega Dinuś ma akurat jeden z zamienników który wymienił wyżej Zico63 siemensa zobaczymy czy da rade 

-

Pro100 - VIP
• Strona 1 z 1