Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
Klakson - ciągle trąbi
Witajcie. Zauważyłem, że w moim golfie nie działa klakson. Rozebrałem, żeby zobaczyć co i jak, no i patrzę że jeden kabelek nie jest podłączony. zwarłem te dwa ze sobą, żeby zobaczyć czy działa - fajnie, trąbi, składam. Tylko że jak to poskładałem i jak założe ten dekiel plastikowy co sie na niego naciska żeby trąbić i jak przekręcę kluczyk to ten klakson jakby ciągle gra.. Nie wiem za bardzo co by tam można było zrobić żeby to "odsunąć".. spotkał sie ktoś z czymś takim?
-

deusiwo - Members
- Rocznik: 95
- Silnik: ADZ
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 5-drzwiowe
Coś jest źle złożone w kierownicy, trzeba to jeszcze raz obejrzeć. Może zapodaj jakieś foty tego środka kierownicy po zdjęciu maskownicy.deusiwo napisał(a):Tylko że jak to poskładałem i jak założe ten dekiel plastikowy co sie na niego naciska żeby trąbić i jak przekręcę kluczyk to ten klakson jakby ciągle gra.. Nie wiem za bardzo co by tam można było zrobić żeby to "odsunąć"..
-

prezesik - Members
chodzi ci o blaszke w kierownicy czy zaslepce??
odegnij troszke jedna i druga powinno pomoc - mozliwe ze sa wygiete w druga strone i caly czas sie stykaja
odegnij troszke jedna i druga powinno pomoc - mozliwe ze sa wygiete w druga strone i caly czas sie stykaja
-

strzeliniasty - Members
Zrobię fotki jutro, bo dziś już mi sie nie chce iść do garażu, ale odnosze wrażenie że te sprężynki tam siadły i te blaszki sie cały czas stykają.
-

deusiwo - Members
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 5-drzwiowe
-

strzeliniasty - Members
-

deusiwo - Members