Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
Kierunkowskazy nie dzialaja PIlne :)
Jutro wyjezdzam na sylwestra w daleka droge . W zwiaazku z tym chcialem miec cale autko sprawne > Nie dzialal mi prawy kierunkowskaz wiec postanowilem go wymienic . Kupilem zarowke zalozylem dzialala poprawnie chcialem zalozyc reflektorek na jego miejsce i nagle przestaly dzialac wszystkie kierunkowskazy .Ale jednoczesnie dzialaja swiatla awaryjne wszystkie . pPostanowilem sprawdzic bezpiecznik wyciagnelem stwierdzilem ze kjest ok i lozylem spowrotem kierunkowskazy dalej nei dzialaly ale przestaly tez dizalac awaryjne jak wlaczam awaryjne to sie pali ciagle ten przycisk nie gasnie w ogole . PROSZE PILNEI O POMOC PROOOSZE ;0
golfik uber alles 

- grzel
- Czytacz
zaden kierunkowskaz nie dziala . Na poczatku nie dzialaly kierunki jak wlaczalem wajha ale dzialaly jak wlaczylem awaryjne . Wyjelem bezpuecznik w momencie gdy awaryjne chodizly wlozylem spowrotem i juz nie dzialaly rowniez awaryjne kompletnie nie wiem o co chodiz . Podkreslam ze na poczatku nie dizalaly kierunki wlaczane wajha a dzialaly awaryjne
pilnie prosze o pomoc
pilnie prosze o pomoc
golfik uber alles 

- grzel
- Czytacz
chmmmmmmm troche to dziwne ale skoro jak wlozyles zarowke i dzialaly a jak wsadziles klosz to sprawdz czy moze gdzies kabel nie jest przetarty!!! sprawdz jeszcze raz bezpieczniki,Wszystko na spokojnie bo jak znam zycie to jakas pierdolka!!!!
-

Goral1985 - Badacz tematu
Brak masy.Kabel koloru brązowego sprawdź go
[ Dodano: 2009-12-28, 18:47 ]
Sprawdź jeszcze napięcie dochodzące do kostki kierownicy.Jeśli kierunki się zapalą i będą świeciły światłem ciągłym po włączeniu kierunku (obojętnie lewy czy też prawy) uszkodzony masz przerywacz.Zobacz też czy w dobrym miejscu masz przekaźnik w skrzynce...
[ Dodano: 2009-12-28, 18:47 ]
Sprawdź jeszcze napięcie dochodzące do kostki kierownicy.Jeśli kierunki się zapalą i będą świeciły światłem ciągłym po włączeniu kierunku (obojętnie lewy czy też prawy) uszkodzony masz przerywacz.Zobacz też czy w dobrym miejscu masz przekaźnik w skrzynce...
-

Pascal - Members
• Strona 1 z 1